<

Новорічний турнір з волейболу в Іваничівському районі: перехідний кубок і медалі – у Лукович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 13.12.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

11-го грудня у селі Луковичі Іваничівського району на базі загальноосвітньої школи відбувся новорічний турнір з волейболу серед ветеранів за програмою сільських спортивних ігор району у 2016 році.

Організатором заходу виступив директор школи села Луковичі Руслан Недбайло, свою підтримку у проведенні змагань надала організація Іваничівського ВФСТ “Колос” (В. Радзивіло).

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У змаганнях взяли участь чотири команди: волейболісти села Луковичі Іваничівського та села Бубнів Володимир-Волинського районів, команди вулиці Зелена та “Луга” селища Іваничі. У результаті запеклої боротьби серед учасників турніру з волейболу перше місце виборола команда господарів – спортсмени села Луковичі, друге місце отримали спортсмени вулиці Зелена, третє місце посіла команда із Бубнова.

Відразу скажу, що перемогли всі, а надто юні і поважні глядачі волейбольного дійства. Та все ж у підсумку перехідний кубок і медалі – у Лукович, друге місце у вулиці Зелена, третє – в давніх колег суперників з Бубнова. Не менше позитивних емоцій було в усіх учасників після спортивних баталій за казаном козацького кулішу, гарячої рибної юшки та українських вареників із запашним іваничівським хлібом! Раді були давнім друзям і колегам. Добру справу розпочали, а отже, буде продовження!”, – написав на сторінці у Фейсбук Руслан Недбайло.

Директор школи та депутат районної ради стверджує, що волейбол – це його стихія. Учні Луковичівської школи – чемпіони району серед школярів, а вчителі 14 років поспіль є чемпіонами серед педагогічних працівників на Іваничівщині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа