<

У Поромівській ОТГ з’явилися дитмайданчики, альтанки та нові меблі в дошкільному закладі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 24.10.2019 / Іваничі / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Шість сіл Поромівської ОТГ: Верхнів, Іванів, Петрове, Млинище, Михалє, Лежниця отримали державні кошти на придбання меблів, встановлення дитячих майданчиків та альтанок.

23-го жовтня помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч оглянув об’єкти, куди спрямовувалися державні кошти за поданням парламентаря. Разом із ним працювала керівник приймальні нардепа Тетяна Азаркевич та голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук.

Зокрема спрямували 50 тисяч гривень на закупівлю меблів для Верхнівського дошкільного закладу “Сонечко”. Придбали сучасні парти, шафи, стільчики та полички для іграшок. Біля закладу встановили дитячий майданчик загальною вартістю 50 тисяч гривень.

У селі Петрово, поблизу джерела, за субвенційні кошти облаштували зону відпочинку з трьома альтанками на суму 30 тисяч гривень. За кошти соцеконому у селі Іванів з’явилась дерев’яна альтанка із столом та лавками. На встановлення виділили 30 тисяч гривень.

Також у селах Млинище, Михалє та Лежниця з’явилися дитячі майданчики. На облаштування виділено по 50 тисяч гривень для кожного із державної субвенції.




один коментар
  1. То все добре але Поромівська ОТГ потребує негайного ремонту основних доріг !!! Невже немає коштів на ямковий ремонт поки ще є асвальт…. ще паро зим і буде по дорозі !!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер