<

Ніби понищена метеоритами: мешканці вулиць Львівська та Долинка, що в Іваничах, вимагають відремонтувати дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 9.11.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
3179
/ 1 коментар

Дорога на одній з найдовших і найбільш заселених вулиць у селищі Іваничі – Львівській, а також покриття на вулиці Долинка, вимагають термінового капітального ремонту.

Дорожнє полотно повністю вкрите ямами та глибокими вибоїнами. Водії змушені оминати ями узбіччями біля парканів приватних будинків.

6-го листопада, жителі вулиць зібралися на збори. Їх ініціював депутат селищної ради від цього виборчого округу Ярослав Когут. Він неодноразово піднімав питання ремонту цієї дороги перед селищною владою.

Влітку навіть був залучений підприємець, який залатав кілька ям на початку вулиці. Більше ремонтних робіт не проводилося.

Жителям доводиться самотужки засипати ями щебенем, піском чи залишками будматеріалів.

Дорога Іваничі -Долинка протяжністю майже 4 кілометри є дорогою обласного значення і належить Службі місцевих автомобільних доріг у Волинській області. Її офіційна назва – С030301. В складі дороги є вулиця Львівська, яка веде до сіл Долинка та Романівка, що відносяться до Іваничівської ТГ.

Також ця дорога фактично сполучає Волинську та Львівську області. Нею ж курсує автобус зі сполученням Луцьк-Львів. За лічені кілометри – село Перетоки, вже Львівської області. До слова, там зроблений капітальний ремонт дороги.

Як повідомили Бугу мешканці, цією дорогою можна вдвічі швидше дістатися до Сокаля, Червонограда чи Львова, ніж через Нововолинськ. Але: якщо покриття відремонтують. Наразі дорога нагадує поле, яке понищило метеоритами.

Ремонт дороги, говорять люди, має стратегічне значення для області, адже таким чином вдалося б сполучити Волинь і Львівщину ще одним якісним шляхом.

Жителі сподіваються, що місцева та обласна влада до них прислухається та зрозуміє важливість і необхідність ремонту.




один коментар
  1. Дорога просто жахлива, ніхто на неї не звертає уваги, роблять вигляд що вона не існує..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер