<

Незважаючи на гул сирен, у День Незалежності України на вулицях Іванич було людно: фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 24.08.2022 / Іваничі, Місто буденне / , , /
Перегляди
2493
/ коментарі 4

Незважаючи на попередження, що на День Незалежності в Україні можливе масштабне бомбардування, на вулицях Іванич цього дня було людно і гамірно.

24-го серпня Україна візначає 31-ий День народження. Однак цьогоріч свято затьмарила війна, яка вже півроку триває у нашій країні. Оскільки напередодні було чимало інформації, зокрема й попереджень від розвідки ЗСУ, що на День Незалежності можливе масштабне бомбардування, то масові святкування ніде не проводили. Не було їх і в Іваничах.

Лише у місцевому Свято-Покровському храмі священнослужителі Благочинний Володимир-Волинської Єпархії отець Андрій та отці Василь, Ярослав та Володимир відслужили Молитву за Україну і український народ та поминальну панахиду за загиблими, під час російсько-української війни. Опісля присутні поклали квіти та лампадки до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України  «Герої не вмирають».

Оскільки День Незалежності співпав із базарним днем, то жителі громади із самого ранку поспішили на ринок по закупи. Працювали і усі місцеві магазини, тож покупців вистачало і там.

Впродовж дня на вулицях Іванич було людно. Цьому сприяла й хороша, сонячна погода. Невідлякували жителів селища і звуки сирени, які кілька разів сповіщали про небезпеку.

Чимало іваничівців гуляли, насолоджуючись останніми літніми днями, або ж відпочивали на лавочках, спілкуючись одне з одним. Дехто катався на велосипедах. Однак, місцеві парк і новий стадіон вдень все-таки пустували.

Пропонуємо читачам БУГу підбірку світлин буденних Іванич в День Незалежності:




коментарів: 4
  1. Навіть Білий Бім Чорне вухо на 36й світлині і то не здригнувся від звуку сирен!

  2. Ото вже краля у білому платті: кулончик майже паралельно до землі лежить.
    Зачотні, зачотні! 4?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер