<

Не зупинився на вимогу: судили нововолинця, який втікав від прикордонників в Литовезькій громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 14.10.2022 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
5081
/ коментарі 4

Уродженець Нововолинська здійснив непокору законним вимогам прикордонників поблизу держкордону. За це заплатить 850 грн штрафу.

Чоловік, який працює комірником складу «Лімо», 22-го вересня о 20:33 на околиці села Мовники, що за 3 кілометри від державного кордону України, вчинив злісну непокору вимозі прикордонного наряду «Контрольний пост».

Нововолинець проігнорував вимогу головного сержанта про зупинку транспортного засобу та продовжив рух у напрямку села Мовники, намагаючись втекти. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 23-го вересня.

Відтак проти чоловіка порушили адміністративне провадження за ч. 1 ст.185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню, вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України).

В судове засідання чоловік не з’явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи і не повідомив суд про причини неявки. Проте надіслав заяву, у якій попросив розглянути справу без його участі й зазначив, що погоджується з будь-яким рішенням суду.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покаранні у виді 850 гривень штрафу. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.




коментарів: 4
  1. 850 грн штрафу + 496 гривень судового збору і порушили адміністративне провадження !! )))))) З такими розцінками, можна і далі “бикувати”, тому ось так і живемо, коли система безкарна.

  2. Виграв мудрий чоловік. І права зберіг. Бо за водіння авто у стані явного алкогольного сп`яніння, викликали б ще й наряд поліції. :)))

  3. Коли бидло втікало треба було по колесах стріляти, а “суддя” живе за наш кошт і думає що він бог, ось так.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа