<

Не вистачає 44 тисячі гривень: в Іваничах активістки хочуть придбати бійцям на передову потужні дрони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 29.06.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
405
/ Коментарі відсутні

За кошти, зібрані на благодійному ярмарку в Іваничах, планують придбати два потужні дрони, яких дуже потребують на передовій бійці 14 бригади. Однак, грошей наразі недостатньо, тому активістки звертаються за допомогою до усіх небайдужих.

Нагадаємо, 12-го червня місцеві волонтерки, всупереч волі селищної ради, провели благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Тоді, завдяки підтримці і небайдужості жителів селища, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч 200 гривень.

Активістки хотіли провести ще один ярмарок, дозбирати на ньому кошти і придбати бійцям на передову автівку. Однак, військові попросили замість автомобіля купити їм дрон. Мовляв, він їм значно потрібніший і бажано якнайшвидше. Про це БУГу розповіла одна з організаторів ярмарку Олександра Шептор.

За її словами, хлопці з Княжої бригади просять конкретну, провірену модель дрону – DJI Mavik 3, вартість якої близько 90 тисяч гривень.

“Завдяки нашим друзям з Чехії, а зокрема Сергію Дзеньків, нам вдалося знайти такі дрони за 63 тисячі гривень. Ми дуже хочемо викупити дві таких “пташки”, – зауважила активістка.

Вона зазначила, що наразі у них є майже 90 тисяч гривень. З них: 57200 – зібрані на ярмарку, 7700 – отримали, завдяки благодійному турніру з волейболу, ще 7 тисяч гривень зібрали і передали цьогорічні випускники ліцею №1, ті ж самі, які на шкільному подвір’ї намалювали картину з рускім кораблем. А решту суми, зібрали “зі світу по нитці”.

Однак цих коштів для покупки двох дронів все одно недостатньо. Наразі не вистачає 44 тисячі гривень. Тому активістки кинули клич про допомогу. Вони звертаються до усіх небайдужих, аби ті посприяли в придбанні надважливої для бійців техніки.

Кошти можна перерахувати за реквізитами: 

Картка: 4149 4999 9070 5111Олександра Шептор




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер