<

Не подав вчасно декларацію: колишньому депутату Іваничівської районної ради присудили 150 громадських годин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 22.12.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1441
/ 1 коментар

Судили колишнього депутата Іваничівської районної ради, який не подав декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік.

Іваничівський районний суд, розглянувши кримінальне провадження про вчинення депутатом Іваничівської районної ради кримінального правопорушення, пов’язаного із корупцією, притягнув чиновника до відповідальності, – повідомляє Володимир-Волинська окружна прокуратура.

З’ясувалося, що колишній депутат Іваничівської районної ради умисно, в порушення вимог абзацу 2 частини 2 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», не подав, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік за формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції.

Суд визнав депутата винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-3 КК України (неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) та призначив покарання у виді 150 годин громадських робіт, а також позбавив права обіймати посади пов’язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування строком на 1 рік.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер