<

Навчальні заклади Іваничівської громади передали бійцям на передову 130 індивідуальних сухпайків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 21.03.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
610
/ Коментарі відсутні

Мишівський ліцей та Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова передали бійцям на передовій продуктові набори.

Долучитися до хорошої справи навчальним закладам Іваничівської громади запропонувала волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони.

За словами Тетяни, з таким продуктовим набором військовий може пробути в складних критичних умовах декілька днів.

У кожен сухпайок входять: м’ясна або рибна консерва, пакетики із сухофруктами, мюслі, печиво, поживні енергетичні батончики та сухий суп, який вже більше року виготовляють в імпровізованому сушильно-пакувальному цеху волонтерки з Іванич.

Мишівський ліцей підготував бійцям 100 таких продуктових набори.

Директорка навчального закладу Емілія Левчук у коментарі БУГу розповіла, що спочатку вчителі та учні зібрали кошти, за які придбали необхідні продукти, а потому старшокласники спакували їх у красиві індивідуальні набори.

“Наш ліцей залюбки бере участь у благодійних акціях і заходах на підтримку ЗСУ. Ми плели маскувальні сітки, організовували благодійні ярмарки, під час яких збирали кошти, які спрямовували на потреби бійців на передовій. А зараз залюбки відгукнулися і підготували продуктові набори”, – зазначила очільниця ліцею.

Ще 30 сухпайків передав військовим Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова.

Директорка навчального закладу Олександра Лобода запевнила, що хорошу справу будуть продовжувати. За її словами, днями в ліцеї організували благодійний ярмарок, на якому зібрали 19 тисяч гривень, за які куплять необхідні для сухпайків продукти.

Олександра Лобода зауважила, що зараз в ліцеї приділяють багато уваги патріотичному вихованню учнів. Їх залучають до хороших справ – плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок та збору гуманітарної допомоги.

Учні наголосили, що із задоволенням допомагають бійцям на передовій, адже цим вони роблять свій вклад у перемогу. А ще їм, мовляв, дуже приємно потішити своїх захисників і хоч якось їх підтримати.

До слова, першими продуктові набори зробила гімназія села Жашковичі Павлівської громади. Вони передали бійцям на передову 30 сухпайків. І військові їх вже отримали й щиро подякували школярам.

Волонтерка Тетяна Грицюк зазначила, що такі набори дозволяють бійцеві смачно та корисно перекусити в умовах, коли немає їжі. Вона запевнила, що неодмінно передасть продуктові набори військовим, які наразі захищають нашу рідну країну на передовій. А ще подякувала педагогам, учням і їх батькам за активну допомогу бійцям, а також закликала інші навчальні заклади наслідувати ці два ліцеї й теж долучатися до хорошої справи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер