<

Населення в Іваничівському районі з кожним роком стає все менше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 1.12.2017 / Іваничі / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

В Іваничіському районі природний приріст населення має тенденцію до скорочення. Кожного року тут помирає більше людей, аніж народжується.

Як повідомили у Іваничівському відділі реєстрації актів цивільного стану, у 2016-му році було зафіксовано 487 померлих і 267 новонароджених. Однак інформація про новонароджених, за словами працівників установи, не є об’єктивною і повною про їх кількість у районі. Адже мама може проживати у селі району, так і за його межами, а реєстрація дитини проводиться працівниками Іваничівського відділу РАЦС. Так само мама, яка проживає у районі, може народити дитину в пологовому будинку міст Нововолинська, Луцька чи будь-якого іншого в Україні і у цьому місті відбудеться реєстрація новонародженого малюка.

А от за даними Іваничівського центру первинної медико-санітарної допомоги станом на 1 січня 2017 року на обліку перебувало 335 діток до одного року. Це немовлята, народжені в різних містах, які перебували на обліку у центрі району.

Отож, враховуючи останні дані, можна сказати, що в Іваничівському районі у 2016-му році відбулося природне скорочення населення на 152 особи. Подібна тенденція продовжує спостерігатися і у 2017-му році, де в середньому на місяць на 28-30 новонароджених припадає 38-40 померлих.

Нагадаємо, що за даними Всеукраїнського перепису населення у 2001-му році, в Іваничівському районі проживало 35,9 тисячі чоловік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа