<

Напад на 90-річного пенсіонера в Іваничах: 2 місяці поліції не вистачило, щоб розкрити справу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 29.01.2018 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

26-го січня у Іваничівському районному суді під час розгляду справи щодо нападу на пенсіонера 1927-го року народження слідчий Дмитро Собіпан надав клопотання про продовження строку під вартою підозрюваному у скоєнні злочину.

Як стало відомо “БУГу”, матеріалів справи в суд не надходило, досі триває досудове розслідування.

26-го січня суддя Ігор Нєвєров задовольнив клопотання слідчого Собіпана і своїм рішенням продовжив строк перебування підозрюваного під вартою до 26-го березня.

Нагадаємо, що 1-го грудня в Іваничах житель селища 1999-го року народження завдав тілесних ушкоджень пенсіонеру, ветерану Другої світової війни.

Молодик зайшов до чоловіка і під час конфлікту накинувся на нього з сокирою.

Потерпілий поступив в реанімаційне відділення Іваничівської ЦРЛ з численними травмами.

2-го грудня правопорушника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком до 30-го січня 2018-го року.

У поліції зазначили, що порушнику оголошено про підозру в скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Замах на злочин).

Нагадаємо також, що хлопець, котрий напав з сокирою на пенсіонера, 5-го листопада 2017-го року близько 20:00 шляхом розбиття вікна незаконно проник у приміщення Павлівської сільради. На нього було складено протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Суд розглянув справу і дав йому 60 годин громадських робіт.




коментарів: 5
  1. То нехай мерзотнику, убивці старенького дають чим побільше,хай хлепче тюремну баланду років 10-12.

  2. По цьому громадянинові,звинуваченому у злочині, питання особливе соціальне.Людей, йому подібних з психічними відхиленнями є чи мало серед звичайних пересічних громадян.Вони до себе примушують звертати увагу різної ланки державних органів лише після здійснення серйозних важких злочинів.Це серйозна проблема.На привеликий жаль ми пожинаємо плоди недосконалої системи устрою державного.Так було,так є,а чи так буде далі- питання, відповідь на яке невідома…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер