<

«Найкращій мамі землі я вклонюся до ніг»: в Іваничах жінок привітали з Міжнародним днем матері

12:32 | 15.05.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
1135
/ Коментарі відсутні

Святковим концертом привітали матерів Іваничівської громади. 14-го травня в Центрі культури відбувся культурно-мистецький захід «Найкращій мамі землі я вклонюся до ніг», присвячений Дню матері.

На свято запросили жінок, чиї сини захищають Україну на війні з росією, а також мам Героїв, які віддали життя за цілісність та незалежність України.

На початку усі присутні переглянули відеоролик з привітаннями для мам, до створення якого долучилися воїни-захисники з передової, діти й дорослі. Вони подякували найдорожчим людям за турботу й терпіння, безмежну любов і ласку, смачні обіди і мудрі життєві уроки. 

Крім танцювальних і вокальних номерів, діти читали вірші для своїх мам, які були присутні в залі. Зал стоячи дякував мамам, які виховали синів-патріотів, мужніх і відважних воїнів, якими гордиться Україна і весь світ.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України, які загинули, захищаючи рідну країну.

Зі словами подяки до матерів звернувся отець Андрій. Він зазначив, що зараз особливої уваги і підтримки потребують мами військових, діти яких гинуть, отримують поранення й потрапляють у полон, захищаючи і звільняючи Україну від ворога.

“Хочу подякувати вам за те, що ви народили і виростили справжніх Героїв. Бажаю вам міцного здоров’я і витримки. Розумію, що материнське серце ніколи не перестане боліти, але нехай Господь полегшить біль вашої втрати”, – наголосив отець Андрій.

Своє мистецтво дарували присутнім народні аматорські колективи Центру культури “Прибужжя”, “Горлиця”,”Чарівниця”,”Бужани”, зразковий аматорський ансамбль танцю “Прибужаночка”. Підбірку кращих пісень про маму підготували дитячі вокальні колективи ліцеїв №1 і №2 та Центру культури. Також участь у заході взяли квартет та духовий оркестр дитячої музичної школи.

Протягом усього концерту зі сцени звучали пісні, віршовані рядки, музичні композиції та привітання ведучих зі словами пошани та вдячності до матерів і бабусь за їхню любов і ніжність, недоспані й безсонні ночі, витримку, мудрість і мужність.

Уся програма заходу була пронизана темою затишком дому та родини, патріотичними мотивами боротьби за свободу. У виступах артистів йшлось про берегиню роду – сильну, люблячу, світлу й добру маму, затишок дому й родини, боротьбу за волю й незалежність і віру в неодмінну перемогу над агресором.

Окрім цього, у рамках заходу відбулась благодійна акція “Підтримай ЗСУ”, під час якої зібрали 9 тисяч гривень.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця