<

Надаватимуть 180 видів послуг: у Павлівській ОТГ відкрили сучасний ЦНАП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 20.01.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

На свято Водохреща 19-го січня у Павлівській громаді офіційно відкрили Центр надання адміністративних послуг та відремонтоване приміщення сільської ради. Кошти на капремонт приміщення були виділені із держсубвенції за підтримки народного депутата Ігоря Гузя.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці парламентаря.

“Капітальний ремонт такої споруди, яка стояла роками, але її привели до європейського рівня – головний аргумент на користь децентралізації: коли кошти спрямовуються в громаду для поліпшення її соціально-економічного розвитку й не тільки”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначили, що на території громади будується ще й амбулаторія, відкрили садки в селах Топилище і Старосілля, в Переславичах спільними зусиллями реконструювали клуб.

До речі, це, уже друга ОТГ у 19-му окрузі, де побудували такий сучасний ЦНАП. Нещодавно за власні кошти двоповерхове приміщення з нуля звели у Вишнівській громаді, чий голова Віктор Сущик був присутній на відкритті установи в Павлівці.

“Переконаний: на центральному рівні ми децентралізацію продовжимо, а з виборами у жовтні – вона отримає нове дихання і все буде гаразд. Дякую усім причетним до відкриття ЦНАПу за роботу і створений вами комфорт для місцевих жителів. Ціную, поважаю і бажаю успіху”, – зазначив Ігор Гузь.

Голова ОТГ Андрій Сапожник розповів, що на місці колишнього двоповерхової споруди, яка була вже непридатна для використання, у громади тепер є ЦНАП і відремонтоване приміщення сільської ради. Вже завезені й нові меблі. Вся будівля оснащена сучасною потужною системою обігріву. Є кімната для відпочинку, великий конференц-зал і навіть куточок для малят. Будівля облаштована за всіма нормами санітарна кімната та спеціальні опори й пандус для візочників.

Керівник ЦНАПу Марія Сапожнік пояснила, що в штаті – десять осіб, семеро з яких – фахівці, які працюють у певні дні дистанційно. Це передбачено для тих громадян, які самостійно з різних причин не можуть приїхати у Павлівку. Колектив установи пройшов спеціальне навчання і він надаватиме жителям громади 182 адміністративні послуги.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця