<

Начальницю Служби в справах дітей Литовезької сільради звинувачували в домашньому насильстві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 5.01.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
5306
/ коментарів 14

Жінку, яка працює начальником Служби в справах дітей Литовезької сільради, звинувачували в психологічному насильстві над своїм співмешканцем. Ображений чоловік звернувся до поліції, а потім і в суді просив покарати свою співмешканку. Але суд не знайшов в діях жінки ознак правопорушення і виправдав її.

Відповідно до матеріалів справи, 28-го листопада 2022 року приблизно о 01:00 жінка, нібито, вчинила домашнє насильство психологічного характеру щодо свого співмешканця: ображала, психологічно принижувала, нецензурно висловлювалась на його адресу. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

До слова, раніше жінка вже була притягнута до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї. Тож вчинила його повторно. Відповідно правоохоронці порушили проти неї адміністративне провадження за ч.2 ст. 173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сім’ї повторно).

У суді жінка своєї вини не визнала. Вона пояснила, що того вечора у них виник конфлікт між усіма членами сім’ї, зокрема й у неї з її співмешканцем. Адже той, мовляв, прийшов від своїх батьків напідпитку і вимагав, аби вона забрала у свого сина ноутбук і віддала йому. Ввечері вони разом приготували вечерю, під час якої разом вживали спиртне. Згодом сварка між ними ще більше розпалилась і все закінчилося шарпаниною і бійкою.

За словами жінки, їх зі співмешканцем розняв сусід, який і викликав поліцію на місце події. Вона запевнила суд, що вважає себе саму жертвою домашнього насильства зі сторони свого співмешканця. Мовляв, це він її нецензурно ображав, психологічно принижував і нецензурно висловлювався на її адресу.

Співмешканець жінки розповів, що того дня десь о 17:00 сів вечеряти разом зі своєю співмешканкою. Вони разом вживали алкогольні напої. Згодом між ними виникла сварка, під час якої вони висловлювались на адресу одне одного грубою нецензурною лайкою. Через кілька годин він викликав телефоном поліцію, щоб вгамувати свою співмешканку.

Чоловік просив суд притягнути її до адміністративної відповідальності.

Розглянувши усі матеріали справи й заслухавши свідків, суд вирішив закрити провадження у справі у зв`язку з відсутністю в діях жінки складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 173-2 КУпАП.




коментарів: 14
      • Неадекват , ти що ,вже перестав чекати кацапських ублюдків і перемалювався під наші кольори і в секту гуняївську вже не ходиш , хто тебе так налякав?

        • Ой мотлох-мотлох, і чого ти таке дурне!
          Хоча вову путлєра другом називати розумний ніколи і не міг би

          • Невже СБУ до тебе придурка навідалась ,що таким проукраїнським став ,а вернись но назад ,і прочитай свої коментарі ,знаєш в інтернеті нічого не зникає ,все вилазить наверх .

          • “Вертаються назад” тільки такі любітєлі совка, як ти.
            А Дєд правду рубав, рубає, і буде рубати і йому CБУ ше й відзнаку вручить.
            Портрет путлєра так і лежить у тебе під подушкою, запроданцю?

  1. Як така людина може бути начальницею Служби у справах дітей?! В шию таку гнати! Позорисько якесь, а не начальство!

    • Ой, Юлька, добра ти людина!
      На Іваничівщині, нажаль, більшість посадовців займають не свої місця

  2. За й набагато менші провини місцевих чиновників звільняють з посад.

  3. Агов!!!
    Депутати Литовежської отг, голова отг, члени правління – прочитайте швиденько положення про Службу у справах дітей і винесіть правильне рішення…
    Не будьте позорищем на всю Україну…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер