<

На Західному Бузі в Іваничівському районі викрили рибалку, що ловив рибу забороненим знаряддям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 8.04.2020 / Іваничі / /
Перегляди
97
/ коментарі 3

6-го квітня небайдужий волинянин повідомив рибоохоронний патруль про грубе порушення правил рибальства на річці Західний Буг, що поблизу села Литовеж Іваничівського району.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Рибінспектори на місці викрили громадянина, який ловив рибу забороненим знаряддям, виготовленим із дерев’яних та сіткоснастевих матеріалів, яке не передбачене правилами рибальства – «павуком».

Рибалка не встиг завдати шкоди рибному господарству. На особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучили.

«Варто відзначити, що на даній водоймі в березні волинські рибоохоронці спільно з небайдужими рибалками здійснили знищення місць та засобів незаконного вилову риби. Однак це не зупиняє деяких громадян й надалі порушувати правила рибальства. Державні інспектори, в силу своїх фізичних можливостей, не можуть одночасно контролювати абсолютно всю територію області, тому дякуємо усім, хто звертається на «гарячу лінію» та повідомляє про факти виявлених порушень. Від кожного з нас залежить майбутнє наших водойм та їх мешканців», – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Нагадаємо що, 15-го березня волинські рибпатрульні та рибалки-любителі міста Нововолинська провели спільну рибоохоронну роботу на річці Західний Буг. Зокрема, було знищено так звані «підривки» – місця для незаконного вилову водних біоресурсів.




коментарів: 3
  1. “Рибалка не встиг завдати шкоди рибному господарству.”
    Який рибалка? Браконьєр !
    Називайте речі своїми іменами

  2. Подивіться що робиться в вихідні дні і не тілки з ціми горе рибалками з вудками? Іх сотні як не більше і виловлюють рибу розміром на палецць. Загляньте в сумку спінінгіста це жах. Вони більше шкоди роблять як колись електровудка. Дякувати богу їх вже не видно. Ще з ціми варварами наведіть порядок яки себе називають рибалками. Подивіться на іїхні фото після їх спортивних змагань по рибальству. Зразу в суд і штраф. Варвари одним словом щей хизуються на камеру. Цій рибкі рости і рости.

  3. Браконьєрство як і корупція може значно зменшитись лише тоді, коли більшість наших людей стане небайдужими, і дзвонитиме в правоохоронні органи як тільки де побачать неправомірні або злочинні дії інших, як це робиться у всіх розвинутих державах. А в нас чомусь є традиція прикривати і вигороджувати злочинців, а “здати” злодія чомусь вважається підлістю. Поки не зміниться відношення наших громадян до злодіїв, не перестанимо бути байдужими, ми ніколи не поборимо корупцію, і не будемо жити на достойному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер