<

На Західному Бузі викрили рибалок-порушників, які ловили рибу у зимових ямах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:14 | 18.01.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
2062
/ 1 коментар

За минулий тиждень волиняни дев’ять разів порушували правила рибальства, зокрема й у Литовежі.

Серед порушень за ч. 3 ст. 85 КУпАП (риболовля з перевищенням дозволених знарядь, знаходження поблизу водойми з сухою сіткою) та за ч. 4 ст. 85 КУпАП (вилов риби забороненим знаряддям лову). У горе-рибалок вилучили 1 заборонене знаряддя лову, – повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Відтак на річці Західний Буг, поблизу села Литовеж Литовезької громади викрили два порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Громадяни здійснювали вилов риби на зимувальних ямах.

На озері Домашнє, поблизу села Кримне Дубечанської громади Ковельського району викрили двох громадян, які здійснювали вилов риби з перевищенням дозволених знарядь лову.

На річці Стир, поблизу села Новосілки Маневицької громади Камінь-Каширського району викрили порушення за ч.3 ст. 85 КУпАП – громадянин знаходився поблизу водойми з сухою сіткою.

На озері Оріхівське Самарівської громади Ковельського району житель села Самари здійснював вилов водних біоресурсів сіткою. На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Також на озері Оріхівське викрито трьох громадян, які знаходилися поблизу водойми з забороненими знаряддями. На них складено постанови за ч.3 ст. 85 КУпАП.

Рибалкам нагадують, що з 1-го листопада минулого року на водоймах Волині розпочалася осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах, що триватиме до початку весняно-літньої заборони на період нересту риби 2023 року. Також нагадують про зміни до Правил любительського та спортивного рибальства, з якими варто ознайомитися перед походом на риболовлю.




один коментар
  1. Коли викриють порушників інспекторів, які за таксу продають місця на підривку !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер