<

На трасі Нововолинськ-Іваничі поліція зупинила вантажівку, яка забруднила дорогу відходами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 3.09.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 4

2-го вересня поліцейськими Іваничівського відділення поліції на автомобільній дорозі Нововолинськ-Іваничі, поблизу села Грибовиця, за забруднення дорожнього покриття, було зупинено вантажний автомобіль.

Автомобіль був наповнений речовиною різкого запаху. Вантажівка забруднила вмістом кузова проїжджу частину.

Вантажівку зупинив поліцейський Іваничівської громади, який повідомив Миколу Пасевича, заступника голови Іваничівської ОТГ, поліцію. Приїхав на місце і громадський інспектор з захисту довкілля Віктор Степюк.

Як розповіли, вантажівка із вмістом з різким запахом прямувала до поля неподалік. Там уже назбиралося чимало таких відходів.

Громадський інспектор Віктор Степюк зібрав фото-, відеоматеріали та свідчення. За його словами усе надішле в держекоінспекцію, щоб встановити факт забруднення навколишнього середовища.

А поки що за вчинення адміністративного правопорушення на водія автомобіля поліцейськими відділення поліції складено адмінпротокол за ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг).




коментарів: 4
  1. Скупати би в какулях що виливалися на дорогу тих хто дозволив той смердюшник

  2. Скажіть будь ласка 1 вересня пройшли серйозні опади.Вам не здається,що ці фото зроблені заздалегідь.На кого працюємо БУГ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця