<

На території Іваничівської громади побудують високовольтну підстанцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 5.03.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

Львівське підприємство «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь 3» планує побудувати на територій Іваничівської громади підвищуючу високовольтну підстанцію (ПС) 35/110 кВ. Про це стало відомо 5-го березня під час пленарного засідання Іваничівської селищної ради.

Підприємство на 49 років орендує 8-ім земельних ділянок на території громади для розміщення на них кабельних ліній електротехнічної інженерної інфракструктури ВЕС (КЛ 35 кВ). Відповідне рішення ухвалили депутати селищної ради під час чергової сесії.

Встановили вони і розмір орендної плати за ці земельні ділянки – 5% від нормативно-грошової оцінки земель.

Також місцеві обранці дали дозвіл ТзОВ «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь 3» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення сервітуту на земельній ділянці площею 0,367 га для розміщення на ній кабельних ліній  електротехнічної  інженерної  інфракструктури  ВЕС (КЛ 35 кВ).

У свою чергу ТзОВ «Вінд Павер Джі Ес Ай Волинь 3» має замовити і розробити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель для будівництва та  обслуговування об’єктів електроенергетичної інфраструктури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця