<

На розвиток Поромівської громади Ігор Гузь посприяв залученню з держбюджету понад 3,5 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 6.11.2019 / Іваничі / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У шести селах Поромівської об’єднаної громади працювали помічники народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч і Тетяна Азаркевич. Вони разом із головою ОТГ Євгенієм Недищуком побували на об’єктах, куди парламентар залучив кошти державного бюджету.

Про це інформує пресслужба Ігоря Гузя.

Як приклад – у Іванові мешкає всього 60 осіб. Для їхніх потреб встановили альтанки, щоб людям було де збиратися і з комфортом проводити час.

Працюючи в окрузі, як правило, парламентар зустрічається з трудовими колективами різноманітних установ. Завжди цікавиться їхніми потребами й перспективами розвитку. Після однієї з таких зустрічей у Верхнівський заклад дошкільної освіти «Сонечко» закупили нові меблі – сучасні парти, шафи, стільчики та полички для іграшок. Кошти на ці потреби за його поданням спрямували з державного бюджету.

Працюючи в Поромівській ОТГ, помічники також оглянули дитмайданчик, встановлений у селі Лежниця.

Допоміг нардеп і з проведенням капітального ремонту даху загальноосвітньої школи І ступеня у селі. Він добився, щоб на ці роботи уряд виділив 100 тисяч гривень.

Дітвора села Михалє на Іваничівщині своє дозвілля залюбки може проводити на новенькому дитячо-спортивному майданчику. Однак це не єдиний внесок парламентаря у розвиток села. У 2016 році за ініціативи депутата у ньому реконструювали вуличне освітлення.

Оскільки розвиток спортивної інфраструктури – у пріоритеті роботи парламентаря, він сприяв, аби за кошти державної казни встановили дитмайданчик і в одному з найменших сіл громади – Млинище.

А в Петровому віднедавна нові елементи благоустрою – альтанки. Їх встановили біля каплички, поблизу святого джерела, куди часто приходять паломники. Та й для місцевих жителів дуже зручно.

Загалом, за 5 років роботи Ігоря Гузя у Верховній Раді, йому вдалося залучити на соціально-економічний розвиток Поромівської громади понад 3 500 000 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок