<

На річці Західний Буг в Іваничівському районі викрито осіб, які порушили правила рибальства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 17.05.2020 / Іваничі / /
Перегляди
27
/ коментарі 3

16-го травня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили спільний рибоохоронний рейд з працівниками Львівського рибпатруля та громадських активістів. Заходи було проведено на річці Західний Буг, поблизу сіл Заставне, Литовеж та Мовники Іваничівського району Волинської області та поблизу сіл Старгород, Шихтори та Пісочне Сокальського району Львівської області.

Так, поблизу с. Литовеж Іваничівського району Волинської області громадянин знаходився поблизу водойми із трьома забороненим знаряддями. Завдяки оперативним діям рибпатрульних, порушнику не вдалося завдати шкоди рибному господарству. На особу оформлено протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП, повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Під час рибоохоронної роботи на р. Західний Буг, поблизу с. Старгород Сокальського району Львівської області виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено сіткоснасне заборонене знаряддя лову.

Пізніше на заплаві «Старе русло» р. Західний Буг, поблизу с. Литовеж Волинської області, яке є нерестовищем, викрито  двох громадян, які порушували правила рибальства . На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

Під час рейду рибпатрульні здійснювали масово-роз’яснювальну роботу з рибалками щодо риболовлі під час нересту та відповідальності за порушення Правил рибальства у нерестовий період.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства, особливо у нерестовий період. Якщо Ви помітили порушення – прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Нагадуємо, з першого квітня триває нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом.




коментарів: 3
  1. Сміх та й годі…. Це тільки виявили одну сітку?
    Всі знають про те, що в ночі ставлять такі підривки, які натягують лебідками через всю ширину річки…. Коли будуть річні рейди по Бугу???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер