<

На посаду керуючого справами Іваничівської селищної ради затвердили Валентину Бабусюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 18.01.2018 / Іваничі /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Кандидатуру Валентини Бабусюк на посаду керуючого справами запропонував селищний голова на позачерговій 23-ій сесії сьомого скликання, яка відбулася 18-го січня.

Федір Войтюк, зокрема, повідомив, що це питання розглядалося на засіданнях комісій напередодні, де були присутні 24 депутати, які дійшли згоди затвердити Валентину Бабусюк на згадану посаду.

Як розповіла про себе кандидат, вона навчалася в Іваничівській загальноосвітній школі №1, здобула вищу економічну освіту, за фахом менеджер зовнішньо-економічної діяльності.

Валентина Бабусюк розпочала свою трудову діяльність у 2005-му році. Працювала в районній державній адміністрації, звідки перейшла на роботу в Іваничівське об’єднане Управління Пенсійного фонду України, де працює й сьогодні.

Має майже п’ять років стажу роботи на державній службі.

На запитання із залу, що мотивувало її змінити роботу, Бабусюк відповіла, що хоче  спробувати себе реалізувати на цій посаді і послужити громаді.

Кандидат отримала повну підтримку депутатського корпусу.

Валентина Бабусюк приступить до виконання своїх обов’язків, відповідно до прийнятого рішення, згідно розпорядження селищного голови.

Окрім цього, депутати затвердили передавальні акти Мишівської та Соснинської сільрад для здійснення державної реєстрації припинення цих сільських рад як юридичних осіб в результаті їх реорганізації шляхом приєднання до Іваничівської селищної ради, погодили зміни до рішення №20/10 від 16.11.2017 року “Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу”, затвердивши виконавчий комітет Іваничівської селищної ради у складі 11 чоловік та його персональний склад.

Вони також внесли зміни до структури та штатної чисельності апарату ради і її виконавчих органів, відповідно до яких було об’єднано два відділи в один – комунальної власності, земельних відносин та інфраструктури виконавчого комітету – і затвердили положення про нього.

На сесію прибули усі 25 обраних депутатів. Обранці громади розглянули 6 основних питань, а також питання “Різне”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа