<

На кордоні Львівської та Волинської областей триває ремонт траси Р-15: відновили міст через Західний Буг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:52 | 6.11.2020 / Іваничі / /
Перегляди
50
/ Коментарі відсутні

Ремонтні роботи стартували на дорозі Р-15 Ковель — Володимир-Волинський — Червоноград — Жовква яка сполучає між собою Львівську та Волинську області.

Дорожня техніка працює поблизу міста Великі Мости Львівської області, де укладають верхній шар асфальтобетонного покриття, – повідомляє Укравтодор.

Інфраструктурний об’єкт реалізують в рамках програми президента Велике будівництво. В області за 2020 рік вже оновлено більше 190 км доріг державного значення.

Ремонтувати дорогу Р-15 розпочали ще у 2017 році. Впродовж 2017-2018 років відремонтували 15 км шляху у верхньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття та 5 км – у нижньому шарі від Червонограда до Великих Мостів. Через обмежене фінансування, ремонтні роботи були призупинені. Зараз укладають верхній шар асфальтобетону на ділянці, на якій два роки тому забезпечили проїзд транспорту лише у нижньому шарі.

Нагадаємо, на відрізку траси Р-15 на ділянці від Нововолинська до кордону з Львівською областю у червні вкладали останній шар асфальту.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Протяжність дороги в межах Львівщини – 62,4 км. Відремонтувати її по всій протяжності в межах Львівської області планується до кінця наступного року. У Волинській області цього року ремонтують 20,6 км, ділянка 9,5 км вже повністю готова, ще 11,1 км у верхньому шарі.

Також у рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги Р-15, протяжністю 9,5 км, що пролягає від м. Нововолинська до межі Волинської та Львівської областей відновили міст через річку Західний Буг, що знаходиться поблизу села Литовеж Іваничівського району.

Штучна споруда розташована на км 89+294 автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Його довжина близько 124 м – це найдовший міст, відремонтований цьогоріч на Волині.

До слова, територією Волині пролягає 1 794 км автошляхів загального користування державного значення. На них розміщено 180 мостів і шляхопроводів, загальною довжиною 4 831,7 п. м.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер