<

На кладовищі в Іваничах четвертий раз за рік поцупили кран: мешканців просять допомогти знайти злочинця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 28.06.2022 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
719
/ коментарі 3

В Іваничах невідомі зловмисники покрали крани на місцевому кладовищі й біля каплички Свято-Казанського храму.

Крадіжку на цвинтарі помітили у неділю 26-го червня. Вандали відрізали і поцупили кран разом з трубою. Про це йдеться на офіційній сторінці ВУЖКГ смт Іваничі у фейсбуці.

Нагадаємо, у середині травня на місцевому кладовищі припинили водопостачання. В ЖКГ тоді також звинуватили у цьому невідомих, які крадуть крани.

Начальник Виробничого управління житлово-комунального господарства Олександр Істомін тоді розповів, що на місцевому цвинтарі цьогоріч їх цупили вже тричі. Він запевнив, що кран знову поставлять новий і подачу води на кладовище відновлять. Однак, зроблять це востаннє. І якщо його знову вкрадуть, то встановлювати більше не будуть. Адже йдеться про зайві фінансові витрати, які підприємству ніхто не відшкодовує.

Окрім цього, 27-го червня виявили крадіжку ще одного крана. Цього разу на території Свято-Казанського храму, у капличці біля казана, в якому освячують воду.

Мешканців селища просять допомогти впіймати злодія. Ймовірно, це одна й та ж сама людина. Іваничівців, які стали свідками цих крадіжок, закликають відгукнутись і зателефонувати в поліцію, або ж у ЖКГ.




коментарів: 3
  1. Так поставте камеру спостереження біля того крана. Або ж торожа найміть, якщо дешевше. Розцінки на нескінченні поховання ніби покривають розходи на таке

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер