<

На Іваничівщині судили чоловіка, який справляв потребу у школі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 19.11.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1603
/ коментарі 4

Іваничівський районний суд призначив 85 грн штрафу громадянину, який справив природню потребу в приміщенні початкової школи села Заставне Володимир-Волинського району.

Відомо, що інцидент стався вночі 9 жовтня, тоді чоловік зайшов у будівлю та справив там потребу. У суді обвинувачений повністю визнав свою провину. Його визнали винним за статтею про дрібне хуліганство, – повідомляє Zaxid.net.

Як йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 16 листопада, інцидент стався вночі 9 жовтня у приміщенні початкової школи в селі Заставне. Близько 03:00 у будівлю зайшов обвинувачуваний і справив там природню потребу.

Що ж до мотивів такого вчинку, то у судовій постанові про це нічого не йдеться.

У суді чоловік визнав свою провину та попросив суворо не карати. Обставин, які б обтяжували чи пом’якшували відповідальність, суддя не знайшла. Вона визнала чоловіка винним у порушенні ст. 173 КупАП (дрібне хуліганство) та призначила йому штраф 85 грн. Також чоловік повинен заплатити 454 грн судового збору.

Зазначається, що постанову можна оскаржити протягом десяти днів з моменту її проголошення.




коментарів: 4
  1. Позор!!! Ужас !!! І таким суд ще займається. Краще виділили би кошти на туалет для школи!!! Фігньою займаються

  2. А нікого не цікавить що цей громадянин робив у третій годині ночі в приміщенні школи, як туди потрапив, чи він ще бухий туди потрапив вдень? Чому немає інформації?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер