<

На Іваничівщині чоловіка вшосте зловили п`яним за кермом: його арештували на 16 діб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 24.02.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
280
/ Коментарі відсутні

На Іваничівщині чоловіка за півроку 6 разів ловили п’яним за кермом. Суд призначив йому 15 діб арешту.

Перший випадок стався 9-го вересня 2021, востаннє ж поліцейські зупинили водія в стані алкогольного сп’яніння 2-го лютого 2022 року. Під час останнього затримання тест на драгері показав 2,9 проміле алкоголю, що в 14 разів перевищує норму. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 17-го лютого.

Зокрема, 9-го вересня його визнали винним у п’яному водінні та призначили 17 тисяч гривень штрафу. Наступного разу поліцейські зупинили водія 16-го листопада. Втретє чоловік попався на п’яному водінні 30-го грудня. Тоді йому призначили 51 тисячу гривень штрафу.

Втім, навіть після цього поліцейські декілька разів зупинили чоловіка через п’яне водіння. Такі факти зафіксували 22-го грудня та 26-го січня. В обох випадках від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовлявся. Востаннє його піймали 2-го лютого. Тоді чоловік пройшов тест на драгері, він показав 2,9 проміле, що в 14 разів перевищує норму.

Водія в стані алкогольного сп’яніння ловили на автошляхах в Іваничах, Павлівці та Старому Порицьку.

Відтак проти чоловіка знову порушили адміністративне провадження за ч.3 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

На два судові засідання чоловік не з’явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи. Окрім цього, він не подав ніяких заяв чи заперечень.

Розглянувши всі матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначили йому покарання у виді 15 діб арешту. Також водію доведеться сплатити в дохід держави 496 гривень судового збору.

Зазначимо, що конфіскувати автомобіль ВАЗ-2106 суд не зміг, оскільки в матеріалах справи немає ніяких документів, які підтверджують, що саме цей автомобіль належить цьому горе-водію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер