<

На Іваничівщині затримали рибних браконьєрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 30.07.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

28 липня у селі Мовники Іваничівського району затримали чоловіків, які ловили рибу забороненим знаряддям. Загалом за тиждень на Волині рибоохоронний патруль зафіксував 11 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Днями на заплаві р. Західний Буг, поблизу села Мовники Іваничівського району інспектори рибоохоронного патруля викрили чотирьох чоловіків, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям лову – «кловнею», – інформує пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони, громадянам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України. На порушників склали протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до районних судів для притягнення осіб до відповідальності.

За тиждень інспектори склали чотири протоколи за порушення правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП) та сім – за грубі порушення – (ч. 4 ст. 85 КУпАП).

«Загалом, у порушників вилучено дев’ять од. заборонених знарядь лову та затримано один дерев’яний човен. Накладено штрафів на суму 204 грн. Крім того, сім справ передано до судів для притягнення порушників до відповідальності», – повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.




коментарів: 4
  1. “Совок” в голові , мало їжі мало всього , скрізь добре в нас погано . Пока не поміняється покоління толку небуде

  2. В самій річці на проти ферм, круглорічно стоять сітки ,з львівського берегу і обслуговує їх цей же місцевий бомонд з човна

  3. Ніби ти вже цією рибою розбагатієш. Але це такий прикол? 4 порушення і штрафів на 204грн., це напевно інспекторам непогано ввдстігнули, що це за порушення на 50грн? Вони що щодної рибини не зловили?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер