<

На Іваничівщині за добу 2 крадіжки: поцупили телефон та 60 літрів дизпалива

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:54 | 21.08.2019 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У селі Сонина Іваничівського району 19-го серпня чоловік вкрав 60 літрів дизпалива із вантажівки. А також у 78-річної жительки Іванич з помешкання поцупили телефон.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

До правоохоронців звернувся 39-річний житель району та повідомив, що із автомобіля «Зіл», який знаходився у селі Соснина, викрадено 60 літрів дизпалива.

Цього ж дня  встановили злодія. Ним виявився 45-річний місцевий мешканець, раніше судимий. Сума збитку становить 1 тисяча 300 гривень.

Цього ж дня до Іваничівського відділення поліції звернулася 78-річна мешканка райцентру із заявою про те, із її помешкання викрадено мобільний телефон «Самсунг». Поліцейські оперативно встановили, що крадіжку скоїв 52-річний місцевий мешканець. Телефон вилучили та повернули власниці.

За обома фактами слідчі відомості внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Тривають досудові розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер