<

На Іваничівщині водій, який їздив п’яним, лишився без посвідчення і 20-ти тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 17.11.2018 / Іваничі /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Чоловіка, якого раніше було притягнено до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, повторно затримали п’яним за кермом на дорозі Нововолинськ-Іваничі.

Про це йдеться в постанові Іваничівського районного суду від 13-го листопада.

У судовому засіданні встановлено, що 14-го серпня 2018-го року о 23:30 чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем на автодорозі Нововолинськ-Іваничі поблизу селища Благодатне. Коли водія у нетверезому стані доставили в Іваничівську ЦРЛ для проведення медичного огляду на стан сп’яніння, він, аби уникнути відповідальності, вказав недостовірні анкетні дані.

Суд постановив визнати винним чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20400 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.




один коментар
  1. Малий штраф. 20 тисяч, потрібно 500 тисяч,і виправних робіт,тоді би не їздили п’яними,і чистота навкруги.Тільки щоб закон діяв для всіх одинааково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер