<

На Іваничівщині відбуксирували автобус, у Володимирі та Нововолинську – вантажівки: рятувальники Волині витягнули 42 транспортних засоби за день

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 8.02.2021 / Іваничі, Володимир / , , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

8-го лютого станом на 16:30 рятувальники Волинської області провели 14 аварійно-рятувальних робіт, пов’язаних з наданням допомоги громадянам на автошляхах області. Зі снігових заметів вивільнено 42 автомобілі, надано допомогу 113 громадянам.

Як повідомили БУГу рятувальники, 8-го лютого у Володимирі-Волинському на вулиці Володимира Великого рятувальники діставали зі снігового замету Вольво, а на Княгині Ольги – Рено.

За добу володимирські надзвичайники здійснили 4 виїзди. Загалом дістали 13 автомобілів зі снігу.

Також цього дня, поблизу села Володимирівка Зимнівської громади, легковий автомобіль ВАЗ не зміг самостійно вибратись зі снігового замету. На допомогу виїжджали рятувальники ДПРЧ-7.

Надзвичайники витягнули автомобіль за допомогою пожежної автоцистерни.

Рятувальники Нововолинська 8 лютого з 19.20 рятувальники 5-ї ДПРЧ здійснювали аварійно-рятувальні роботи по буксируванню автомобіля, який застряг у сніговому заметі. Особовим складом відділення здійснено вилучення автомобіля за допомогою буксирувального тросу на безпечну ділянку дороги. До АРР задіяно 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу 5 ДПРЧ.

А близько 12:00 на автостанції у Володимирі витягували рейсовий автобус. У Нововолинську застряг автомобіль, що доставляє хліб.

Біля Бужанки зі снігу діставали «швидку» з хворим та автобус.

Також, рятувальники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини об 11:00 здійснили буксирування  вкритою сніговими заметами дорогою поблизу села Долинка Іваничівської громади рейсового автобуса сполученням «Червоноград-Володимир –Волинський», в якому перебували водій та 4 пасажири.

О 09:21 працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька вивільнили із снігового замету автомобіль невідкладної медичної допомоги на вулиці Чернишевського в обласному центрі, що повертався з виклику.

Схожа ситуація трапилась біля села Бужанка Поромівської громади.

Також вранці у Затурцівській громаді витягували шкільний автобус, в якому перебували водій та вчитель.

Окрім цього, на автодорозі біля села Привітне Локачинського району рятувальники відбуксирували із снігових заметів 16 легкових автомобілів, 1 вантажівку та два рейсові автобуси, що курсували з Луцька до сіл Линів та Конюхи. Надано допомогу 62 особам.

Біля села Білостік Луцького району працівники 20-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин відбуксирували 3 легкові автомобілі, надали допомогу 6 водіям та пасажирам транспортних засобів.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучені 15 одиниць техніки ДСНС підвищеної прохідності, працювало понад 60 рятувальників.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця