<

На Іваничівщині рятувальники відбуксирували «швидку», що їхала до хворої дитини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 9.02.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

8-го лютого особовий склад 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі надав допомогу кареті швидкої допомоги, яка їхала на допомогу хворій дитині віком 10 місяців в село Бужковичі Павлівської громади та застрягла в заметі поблизу села Мишів Іваничівської громади.

Про це повідомляють рятувальники Волинської області.

Надзвичайники витягнули карету з замету пожежною автоцистерною на шасі ЗіЛ-131 і швидка попрямувала за викликом.

Після надання допомоги хворому хлопчику (від госпіталізації батьки відмовились), лікарі повертались назад до райцентру, але знову потрапили у сніговий замет на дорозі біля с. Менчичі.

Щоб дістатись до карети швидкої, рятувальники 18-ї ДПРЧ відбуксирували 4 легковика із заметеної снігом дороги, яку витягнули з замету і супроводжували до вже райцентру.

Потерпілих немає. Всього надано допомогу 15 громадянам. До аварійно-рятувальних робіт задіяна 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

Загалом, упродовж періоду з 00:00 8-го лютого до 09:00 9-го лютого, коли на території Волинської області спостерігалися несприятливі погодні умови, працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 36 аварійно-рятувальних робіт на автошляхах області.

Зі снігових заметів вивільнено 82 автомобілі, зокрема рятувальники відбуксирували 8 рейсових автобусів міжміського та міжобласного сполучення, 20 вантажних автомобілів, 51 легкове авто та 3 автомобілі невідкладної медичної допомоги. У результат аварійно-рятувальних робіт надано допомогу 179 громаданям.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучені 31 одиницю техніки ДСНС підвищеної прохідності, працювало 125 рятувальників.

Читайте також:

На Іваничівщині відбуксирували автобус, у Володимирі та Нововолинську – вантажівки: рятувальники Волині витягнули 42 транспортних засоби за день

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок