<

На Іваничівщині підраховують збитки, які завдала стихія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 14.07.2020 / Іваничі / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

У селах Старосілля, Павлівка, Радовичі Павлівської сільської ради та в селі Заставне Литовезької сільської ради 11-го липня негода завдала чималих збитків.

Град, сильний вітер та дощ завдала збитків, як населенню, так і закладам соціальної сфери, а також сільському господарству, інформують на сторінці Іваничівської РДА у фейсбуці, – передає район.Іваничі.

Зокрема, в селі Старосілля град пошкодив покрівлі житлових будинків, ФАПу, клубу, фасад в школі-садочку, побив вікна та ринви, пошкодив автомобілі, знищив посіви та сільськогосподарські культури.

Відтак, 13 липня голова районної державної адміністрації Микола Смаль разом із заступником голови райдержадміністрації Ігорем П’ятохою, Павлівським сільським головою Андрієм Сапожником здійснили виїзд у село Старосілля, де оглянули наслідки негоди.

Слід зауважити, що комісія із представників Павлівської ОТГ здійснює подвірні обходи, під час яких члени комісії складають акти, встановлюють факти пошкодження майна та розмір збитків завданих стихією.

Наразі вирішується питання компенсації збитків, а також проводять роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Нагадаємо:

Пошкоджено ФАП, клуб, ДНЗ, школи та інше: Гузь просить виділити кошти на відшкодування наслідків негоди в Іваничівщині




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер