<

На Іваничівщині горів будинок: господаря з опіками госпіталізували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 11.02.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

10-го лютого о 14:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Волиця Павлівської громади. Під час обличчя опіки середньої важкості отримав опіки чоловік 1962 року народження.

За викликом на місце події прибули рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Павлівка. Спільними діями підрозділів о 15:37 загоряння локалізоване та о 15:53 ліквідоване, – повідомляють рятувальники Волинської області.

Під час пожежі травмувався власник оселі  – Микола Д. 1962 р.н. Він госпіталізований в Іваничівську ЦРЛ з діагнозом термічний опік обличчя 1-2 ст. площею 5-6%., стан середньої важкості.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, шиферне покриття на площі 20 м2 ,перекриття на площі 40 м2,внутрішнє оздоблення стін на площі 35 м2.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Також, цього дня о 16:59 до Служби порятунку від мешканців села Романів Луцького району надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку на вул. Перемоги.

На місце події виїхали бійці 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. По прибуттю вогнеборці визначили, що займання виникло в житловій кімнаті. Пожежу локалізували о 17:33, повністю ліквідувати її о 17:35. На гасіння пожежі подано від пожежної автоцистерни об’ємом 8 тонн один спеціальний водяний ствол, що дозволило швидко загасити пожежу, без пошуку додаткового вододжерела. Полум’я знищило покрівлю будівлі, меблі та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер