<

Знайшлися “зниклі” матір та донька з Іваничівщини, яких розшукувала поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 23.02.2018 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарів 5

16-річну дівчину, яка 13-го січня виїхала з села Риковичі та, не попередивши близьких, зникла у невідомому напрямку, а також її матір, котра 14-го січня поїхала шукати доньку і теж не повернулась додому, 22-го лютого знайшли іваничівські правоохоронці.

Про це повідомляють у Іваничівському відділенні поліції.

Із заявою про зникнення дружини та доньки до правоохоронців звернувся житель села Риковичі Іваничівського району. Заявник повідомив, що 14-го січня його дружина поїхала на пошуки старшої дочки 2001-го року народження і вони обоє не повернулись та не виходять на зв‘язок.

Марія Х. 1987-го року народження з двома дітьми у селі Риковичі проживають 4-й рік, хоча прописані в Старовижівському районі. Ідучи з дому, молодшу дочку, що навчається в 2-му класі, вона залишила під опікою вітчима.

Старша донька, неповнолітня Тамара, не раз втікала з дому, пояснюючи свою поведінку тим, що вітчим піднімає на неї руку. Коли зникла знову, її мати сказала, що їде на пошуки. В Риковичі вони обоє не повернулись.

Чоловік написав заяву в поліцію аж через 2 тижні після їх зникнення. Він розповів правоохоронцям, що у останній телефонній розмові дружина стверджувала, що повертається додому і вже доїздить до Павлівки, потім телефон весь час був вимкнений.

Розшуком зниклих зайнялись працівники ювенальної поліції. Правоохоронці встановили, що перед зникненням Марія Х. не забирала з дому необхідні документи. Також стало відомо, що її донька Тамара може перебувати у селищі Благодатне.

“Як з’ясувалося, в Благодатному проживає на вісім років старший хлопець неповнолітньої, який мешкає в будинку зі своїм братом. При спілкуванні з працівниками поліції він повідомив, що не бачив зниклої. Натомість знайома дівчина Тамари розповіла, що зустрічала її з 2-ма чоловіками.

Оперативним шляхом працівниками поліції встановлено, що і мати, і донька знаходяться в Благодатному. Також у поліцію поступило 2 дзвінка про те, що Тамару Х. помітили у селищі. На місце виїхала група швидкого реагування і, виявивши зниклих у будинку 24-річного жителя, якого опитували раніше, доставила їх до Іваничівського відділення поліції.

Із даних обставин стало відомо, що мати і донька, перебуваючи в Благодатному, знали, що їх розшукує поліція і переховувалися. Жінка пояснила, що не збирається повертатися у Риковичі, а також повідомила, що хоче забрати документи зі школи, де її донька навчається в 11-му класі, – поінформувала старший інспектор сектору ювенальної превенції Іваничівського відділення поліції Анастасія Гушинець.

Як повідомили правоохоронці, вони не вперше навідуються у цю сім’ю. Працівниками поліції було складено протокол про невиконання Марією Х. батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.




коментарів: 5
  1. А молодшу дочку вона залишала на чоловіка, який навіть не всиновив її ще. Але любить її як рідну. Тижнями не цікавитись долею і здоров”ям дочки, яку ця сучка залишала – то не мати. А чоловік доглядає маленьку, готує їй їсти, одіває, навіть торти пік. В хаті чисто, тепло. Сусіди допомагали. А матір – сволоч. Стільки чоловік пробачав її походеньки. Шкода його. А ту к;урву на примусові роботи.

  2. Жах!Чому Бог дає діток таким жінкам??А ті,що мріють про малечу-ні… Можливо тут помилилися,може з 1978 року??

  3. Яблуко від яблуні далеко не падає. Якщо стара завашітніла в 14 то і дочці дає добро займатись обслуговуванням клієнтів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер