<

На 11 років тюрми засудили вітчима, який зґвалтував та зробив дитину 13-річній пасербиці на Іваничівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 11.06.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
3696
/ 1 коментар

63-річний чоловік зґвалтував свою 13-річну пасербицю, вона завагітніла і народила від нього дитину. Подія трапилася в селі Риковичі, що на Іваничівщині. Чоловіка засудили до 11 років позбавлення волі.

Слідчі довели, що чоловік здійснив сексуальне насильство над своєю неповнолітньою пасербицею. Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За принципової позиції прокурорів Володимир-Волинської окружної прокуратури суд призначив волинянину, визнаному винним у зґвалтуванні малолітньої (ч. 4 ст. 152 КК України), покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Інформація про волинянина згідно з вироком суду буде включена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Читайте також: жив з двома жінками, але чіплявся до 13-річної падчерки: подробиці зґвалтування підлітка на Іваничівщині.

13-річна дівчинка народила від свого вітчима: про скандал на Іваничівщині розповіли у ток-шоу «Стосується кожного»




один коментар
  1. На мою думку ,,зробив дитину” це не етично і досить грубо.Зробити можна дівчині пропозицію вийти заміж.А краще було сказатищо дівчина завагітніла.Яка думка у читачів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця