<

“Михняк чи Сапожник?”- у Павлівській ОТГ Іваничівського району вибирають голову та депутатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 18.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

18 грудня у Павлівській ОТГ Іваничівського району проходять вибори голови та депутатів. П’ять кандидатів, серед них – одна жінка, виявили бажання очолити цю громаду.

Проїжджаючи селами і вибірково спілкуючись із виборцями, запитували, кого люди бачать на посаді голови Павлівської об’єднаної територіальної громади.  Хоча кандидатів п’ять, але прізвища називалось два Микола Михняк від партії УКРОП та Андрій Сапожник самовисуванець. Обидва були головами сільських рад попереднього скликання у своїх громадах.

Миколу Степановича Михняка, а живе він у Павлівці, зустріли в його рідному селі, біля входу на подвір’я до школи. Під час розмови з ним, з’ясувалося, що Микола Степанович не виключає, що він переможе. Але й, напевно, сумнів все таки є, бо, розмірковуючи про те, що потрібно буде робити у новоствореній громаді, не сказав “я робитиму”, а сказав “чи я, чи Сапожник.” Дві жіночки, які стояли поряд, гаряче запевняли: “Ми за Михняка, бо він у Павлівці для сільської худоби пасовище виділив”.

Андрій Степанович Сапожник живе у Риковичах.  Їдучи у це село, зупиняючись по дорозі, цікавилися за кого тут голосуватимуть. “Тільки – за Сопожника. Він господар. Багато зробив для села”- сказали у Риковичах. Андрія Степановича зустріли на дільниці у Риковичах, куди він прийшов віддати свій голос.

Були й такі, які не хотіли ділитися думкою, хто кращий буде на посаді Павлівської ОТГ.

У Старосіллі привернули увагу два чоловіки, які дивно себе поводили. Із розповідей двох літніх людей, які вийшли з дільниці, дізнались “дають гроші, але їм не пропонували, бо знають, що не візьмуть і мають свою думку, за кого голосувати”. Хто і за що дає гроші – знають у кожному селі, але вголос говорити про це не хочуть.

Зранку віддати свій голос прийшло небагато людей. Масово люди почали йти на дільниці після служби у церкві.




коментарів: 0
  1. Невже іваничівці готові продаватися за 200 гривень?
    Поромів тут не повториться!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер