<

«Мою кандидатуру подали без мого відома», – Ніна Шумська про призначення керівника Іваничівської школи-інтернату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 13.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

Керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська прокоментувала «БУГу» ситуацію із висуненням її кандидатури на посаду виконувача обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату.

Через закінчення терміну контракту в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті хочуть звільнити керівника Людмилу Лазаренко-Штикало, натомість на посаду тимчасового виконувача обов’язків у Волинській облраді запропонували кандидатуру керуючої справами Іваничівської районної ради Ніни Шумської.

Обговорення можливої заміни кадрів набуло резонансу. Педагоги стали на захист Лазаренко-Штикало, яка вважає, що намір звільнити її – це виключно політичні амбіції опонентів, адже вона є головою Іваничівської районної партійної організації Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

«БУГ» поцікавився, чи розділяє цю думку Ніна Шумська і які у неї плани щодо школи-інтернату.

«Мою кандидатуру подали без мого відома. Хто це зробив, я не знаю – зі мною не порадилися», – заявила вона.

Питання звільнення Лазаренко-Штикало та можливе призначення керівником Шумської як потенційного кандидата на цю посаду підняли 30-го серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради.

Ніна Шумська каже, що про все довідалася з преси: «Я була дуже здивована: йшла на роботу як керуюча справами районної ради, а з роботи могла повернутися виконувачем обов’язків директора інтернату».

Зараз вона перебуває у відпустці і тому, зауважує, не зверталася нікуди, щоб вияснити питання. Однак стверджує, що її згоди на це ніхто не питав.

«Поцікавилася у декількох людей, хто до цього може бути причетний – відповіді не знайшла. Зі мною ніхто не говорив і не радився», – каже працівниця райради.

Ніна Шумська не виключає, що люди, які публічно «лили бруд» на неї через дану ситуацію, відповідатимуть перед законом.

«Питання інтернату зовсім мене не цікавить…

Завтра вони скажуть, що я буду редактором інтернет-видання «БУГ». Про мене дуже багато говорилося такого, що мене зовсім не стосувалося», – сказала керуюча справами райради.

Фото з мережі Фейсбук




25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа