<

Місцева влада далі ігнорує: стадіон в центрі Іванич продовжує заростати бур’янами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 22.07.2021 / Іваничі / /
Перегляди
995
/ коментарів 7

В Іваничах місцевий стадіон «Колос» продовжує заростати травою, а подекуди навіть польовими квітами і бур’янами. Місцевій владі немає до нього ніякого діла.

Нагадаємо, на початку червня БУГ уже писав про занедбаний стадіон в центрі селища. Відтоді нічого не змінилося. Його територія, як і раніше, заросла густою травою, подекуди вона – вище колін. Про проблему розповідають і місцеві мешканці у соцмережах.

Колись один з найкращих стадіонів області, який приймав чемпіонат України з футболу, теперішню владу громади не цікавить.

Місцеві мешканці нарікають, що там не те, що у футбол грати, а й ходити важкувато.




коментарів: 7
  1. Хто відповідає за стадіон?) невже немає такої людини? Я впевнений буде багато охочих допомогти покосити траву і ті зарослі, просто до кого звертатися невідомо.

  2. Там треба вигнати на стадіон тих нероб із кабінетів ОТГ, дати коси – хай хоть щось зроблять корисне. Був там нещодавно і дуже сильно сумніваюсь що зайняті роботою на благо громади по самі вуха, та не мають часу вгору глянути, після 16-00 додому втікають не стидаючись перед жителями громади. Гляньте для прикладу на розбудову та благоустрій Павлівки і порівняйте з Іваничами, земля і небо.

  3. Отак дбають за здоров’я нації.Хай діти курять,коляться,а спорт не треба!!!Дичина кругом в Іваничах….

  4. Гляньте на очільницю ОТГ-спорт і вонаТо нащо той стадіон?Бігати по ньому вона точно не буде!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа