<

ВО «Свобода» методами Януковича продавила Бадзюня на посаду голови Іваничівської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 20.11.2015 / Іваничі /
Перегляди
8
/ коментарів 14

20-го листопада відбулося перше пленарне засідання Іваничівської районної ради. З двох кандидатів на посаду голови райради, Андрія Сапожніка та Андрія Бадзюня, більшість голосів депутати покірно віддали «свободівцю».

Того, що творилося в залі засідань Іваничівської райради під час сесії, інакше, як виставою не назвеш. Всякі часи переживали , були свідками дискусій і провокацій, але такого тиску зі сторони провладної політичної сили, як під час виборів голови районної ради, журналісти давно не бачили. На підтримку «Свободі» прибули лідери обласних організацій політичних партій «УКРОП» та «Радикальної партії Олега Ляшка». Саме представники цих двох політ сил, можна сказати, вирішували, кому в подальшому керувати районом.

_DSC0738

Фактично, всі карти були в руках «Українського об’єднання патріотів» – сім мандатів, які зробили погоду на виборах голови. «УКРОПівці», як видно, за вказівкою згори підтримали Бадзюня. У результаті Андрій Анатолійович отримав 21 голос, Андрій Сапожник – 12. Останнього ще пробували просунути «ляшківці», за те добряче «відгребли» від пана Кучера, який в Фейсбуці обізвав своїх людей зрадниками, бо голосували за БПП, і натякнув на виключення з партії. Обранці народу, які представляють інтереси іваничівської громади, загнані в кут.

Сільські голови, які зібрались в залі, доклали максимум зусиль, щоб переміг Сапожник. Вони не депутати, їм можна мати свою думку. Але одним лише криком та окликами «Ганьба» в цій ситуації не допомогти.

Повертаючись до засідання сесії: було гарно та романтично, з виступами політиків і активістів,¸бійців АТО, як вміють зробити в Іваничах, квітами та теплими словами, а керуюча справами райради Ніна Шумська навіть удостоїлась церковної нагороди. Так було доти, доки голова лічильної комісії Ольга Недоріз не зачитала протокол, де зазначалося, що під час ТАЄМНОГО голосування, окрім членів лічильної комісії, мають бути присутні наглядачі – по одному з кожної партії. Таку практику іваничівські депутати вже проходили, коли «смотрящий» спостерігач дивиться в очі і просить показати бюлетень, а саме голосування проходить під тиском, тому відреагували належно. Дискусія відносно затвердження такого протоколу тривала з півгодини, потім оголосили перерву.

Напруга не спадала. Зрозумівши, що може статися непоправне і головою ради оберуть людину НЕ З КОМАНДИ, в деяких депутатів почалася істерика. На самому таємному голосуванні ця істерика переросла в шарпанину –  Андрій Бадзюнь  розбороняв депутатів від «Батьківщини» Мазурка та від БПП Холмецького.

_DSC0895
_DSC0836
_DSC0832

Голосування відбулося у присутності преси, однак чи таємним воно було, і взагалі, чи законним? Бюлетені кидали в урну розгорнутими, а «смотрящі», які таки були присутні, явно всіляко намагалися «посприяти» процесу. Андрій  Бадзюнь стояв просто біля скриньки, коли депутати кидали бюлетені.  Пригиналися, нахилялися і майже присідали – раптом стане видно, хто за кого проголосував. Ця інформація згодиться, коли владна партія вирішуватиме долі невигідних народних обранців.

Лічильна комісія врешті оголосила результати виборчих боїв без правил. Головою районної ради став Андрій Бадзюнь. Ясно одне: якщо такими методами приходити до влади, не факт, що райрада не стане конфліктним, деструктивним органом, що не буде приносити ніякої користі громаді. Тільки чи переймається тим КОМАНДА?

Додаємо відео




коментарів: 14
  1. РАЙОН ПЕРЕДАТИ В ЛОКАЧІ
    ПОКИ СВО—–І НЕ ПРОДАЛИ НОВОВОЛИНСЬКУ

  2. Схаменіться та заспокойтесь. Починьте з миром панікери. Собаки гавкають, та караван іде.

  3. Мені соромно за своїх земляків. Відео шокувало. Пропоную оприлюднити його на всю Україну. ГАНЬБА!!!

  4. Кажете, далі буде? Куди вже далі…

  5. Боже-Боже, Сергій Недбайло! Відео №5 – стидоба!

    • Дійсно стидно. Я згадав, що на виборах Порошенка теж бюлетень не складав вдвоє….. Каюсь. Точно так само підніс до урни, нікому не показуючи(хоча при бажанні можна було побачити) і вкинув. Може піти здатись?

      • здатись можна, але чи приймуть?
        Сергію, Ви ж не склотара і поки що не брухт)

  6. Переможців не судять! А ті коментатори, що сунуть носа в особисті справи Бадзюня явно заздрять бо самі не мають особистого життя.

  7. Замість того, щоб так багато писати краще б зробили щось хороше. Пішли сміття по збирали, чи в порядок привели свій особистий двір. Або книжку прочитали б. Замість того щоб сваритись. Іваничівський район, це убогі села разом з районним центром, який знаходиться на дотаціях з держави. Бадзюню чи комусь іншому там немає, що красти. Люди схаменіться і йдіть працювати, а не лайдакуйте біля комп’ютера.

  8. Резюмую по-своєму.
    Шкода, що Сапожник не переміг. Перспективний і успішний очільник сільради показав високий рівень управлінської та організаторської роботи, що може підтвердити кожен житель і його села, і кожен сільський голова, і ще багато хто.
    Якщо депутати – котрі знали і того, і того – пішли шляхом не дуже здорового глузду, то лишається лише поспівчувати громаді району.
    І почекати, який результат покаже то, що отрималось в результаті.
    Ждьом-с, гаспада!

    • недбайло краще всіх знав односельчанина САпожника Андрія, бачив що він зробив для свого села, але запродався … Гроші роблять свою справу…можливо свого гнилого форда вже на якусь Ауді поміняє

  9. Спробувала розібратися у цій статті. Я не є симпатиком жодної партії. Якби вибори проводились чесно, то яка різниця, хто пройшов би. Хай навіть Бадзюнь.
    Собаками чи то псами людей тут називають. Пси – це ті, хто за наказом гавкають, хто за шмат голої кістки продають свою совість, хто виставляє наперед свої лапки з відкритим бюлетенем перед головним дресирувальником і при тому заглядає в очі “смотрящому”, мол, мені нема чого скривати. Шкода, що хвости свої ті пси поприкривали, а то можна було б побачити, як вони ними улесливо помахують. Пси – це хтось гарно придумав.
    Лічильна комісія – то особливий вид псів. Вовкодавів. У тих трьох, що зліва, на лобі написано, що їх спеціально надресовували служити своєму хазяїну, вигризати для нього кістку. Двоє справа – не пси, це точно. Здається, порядні люди.
    Шановні користувачі мережі! Будь ласка, оприлюдніть імена лічильної комісії з їхньою приналежністю до партій. Дуже хочеться мені дізнатися, звідки випустили отих псів. Можливо, коли розбагатію, то й собі заведу таких. Ні, не буду заводити. Куплю собі незіпсоване щеня, навчу його гарних манер, навчу розрізняти злих і добрих людей. Постараюсь стати для нього хорошим товаришем, таким, якому не потрібно догоджати і прислуговувати. А ще пораджу йому обходити десятою стороною представників роду собачого, що позорять його назву.

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер