<

Мешканець Павлівської ОТГ зберігав вдома мішок канабісу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 23.08.2020 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У 26 річного жителя одного із сіл Павлівської об’єднаної громади правоохоронці вилучили мішок з речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс. Молодику повідомили про підозру.

Вилучені речові докази було вилучено та направлено на проведення експертного дослідження за результатами якого було встановлено, що дана речовина являється наркотичним засобом канабіс, маса якого становить близько 200 грам. Про це йдеться на офіційній сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

Молодику повідомили про підозру в скоєнні кримінального проступку передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

За зберігання наркотичних речовин чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням не бути байдужими до проблеми поширення наркотиків, та повідомляти на спецлінію «102» про всі відомі їм факти виготовлення, реалізації, зберігання чи перевезення наркотичних або психотропних речовин.

“Пам‘ятайте: наркозалежні особи – це не лише горе у конкретній родині, але й чимала небезпека для оточуючих.

В погоні за черговою «дозою» такі люди здатні на будь-який злочин: крадіжку, пограбування, розбійний напад тощо.

Більше того, наркозалежні «підсаджують» на наркотики й інших людей з числа приятелів, сусідів, давно знайомих і навіть малознайомих осіб. Ламаючи життя й здоров‘я собі, вони нівечать долю іншим.

Тож зупинимо поширення наркотиків та психотропів разом – для цього потрібні зусилля не тільки правоохоронців і влади, а й громадськості, пересічних жителів міст і сіл нашої держави”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця