<

Мешканець Павлівської громади, який систематично ображав і залякував свою матір, обійшовся штрафом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 28.01.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
1544
/ Коментарі відсутні

Уродженець села Старосілля Павлівської громади систематично вчиняв домашнє психологічне насилля щодо своєї матері. За знущання над найріднішою людиною йому прийдеться заплатити 510 гривень штрафу.

Такий вирок чоловіку виніс Іваничівський районний суд, – пише Буг.

Чоловік безпричинно й систематично ображав свою матір нецензурними висловлюваннями, залякував, принижував, шарпав за верхній одяг та погрожував їй фізичною розправою, за що неодноразово притягувався до адмінвідповідальності. Проте накладені адміністративні санкції у виді штрафів не вплинули на чоловіка та не змінили його поведінку відносно матері. Й він продовжив психологічно знущатись над мамою. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Так, 5-го січня о 10:00 чоловік вчинив домашнє насильство психологічного характеру відносно своєї матері. Він словесно ображав її, смикав за одяг та штовхав. Наступного дня, 6-го січня, близько 12:57, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, син вчергове чіплявся до мами. Він знову всіляко її обзивав, лаявся та погрожував їй фізичною розправою.

Відтак проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч.2 ст. 173-2 КУпАП (Домашнє насильство).

В суд горе-син не з’явився та не повідомив про причини своєї неявки. Проте у письмових поясненнях зазначив, що дає згоду на розгляд справи в суді без його участі й визнає свою провину.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 510 гривень штрафу. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок