<

Мешканці Іванич скаржаться, що в частині селища пропадає вода

20:13 | 16.05.2023 / Іваничі / , , , , , /
Перегляди
537
/ 1 коментар

Мешканці Іванич скаржаться, що чимала частина селища регулярно залишається без водопостачання. Мовляв, вода пропадає по кілька разів на місяць. Натомість в місцевому ЖКГ цю інформацію назвали недостовірною.

До БУГу звернулися жителі селища з проханням з’ясувати, чому частина Іванич стабільно по кілька разів на місяць залишається без водопостачання.

Так пан Дмитро повідомив, що проблеми з відсутністю води в половині селища давні. За його словами, йдеться про ті будинки, які розташовані від стадіону до Укрпошти, та вулиці Банківська, Перемоги, Спортивна тощо. Дмитро зауважив, що вода там пропадає регулярно і так вже десятки років.

“Стабільно, декілька разів на місяць пропадає водопостачання в половині Іванич. І стається це уже десятки років, і що далі то гірше…. Це від стадіону аж до Укрпошти, як мінімум. І вулиці поблизу Банківської: це Перемоги, Спортивна та інші. В чому причина? Вже відключень світла немає в Іваничах, а вода все одно пропадає. І найголовніше, що ніхто не попереджує населення про це”, – наголосив іваничівець.

Журналісти БУГу вирішили розібратися в цій ситуації і звернулися за коментарем до начальника Виробничого управління житлово-комунального господарства Олександра Істоміна.

Він назвав скарги іваничівців недостовірними. Щоправда, визнав, що там дійсно були проблеми з водопостачанням, однак лише під час віялових відключень електроенергії, або ж коли траплялися аварійні пориви на водогоні, але це, мовляв, було рідко. Ще одна причина планового припинення подачі води, за його словами, – хлорування башти. Але й те роблять зрідка, згідно з вимогами. Востаннє його проводили на початку травня.

Окрім цього, Істомін попередив, що й зараз, 16-го травня, на цих вулицях немає води. Адже там ведуться аварійно-відновлювальні роботи через технічні несправності на водогоні.

“Після того, як відновилося стабільне електропостачання, перебоїв з водопостачанням не було. Хіба під час сильних вітрів може траплятися замикання проводів на електроопорах. Але вони не наші. Це від РЕМу. І ЖКГ не винне в цьому. Ще аварійні якісь пориви траплялися, які ми оперативно ліквідовували. В цьому випадку теж води не було. Але це одиничні випадки. Ще хлорування башні ми проводимо. Тоді теж водопостачання припиняємо на якийсь час”, – пояснив очільник ЖКГ.

Олександр Істомін запевнив, що про усі планові й аварійні відключення водопостачання повідомляють на офіційній сторінці ВУЖКГ у фейсбуці і заздалегідь просять іваничівців запастись водою. Тому він просить стежити за інформацією там.




один коментар
  1. Мешканці Іванич, та переїдьте ви вже всім селом десь у Сомалі. Хоч трошки поживете краще, ніж у своєму совку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця