<

Мер німецького міста Ерцгаузен відвідав Іваничі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 20.05.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Члени благодійної організації та мер міста Ерцгаузен, що в Німеччині, 20-го травня відвідали Іваничі.

У Іваничі прибула делегація з Німеччини, члени якої відвідали селищну раду, а також інші заклади та організації селища. Гостей з Німеччини зустрів апарат та депутатський корпус Іваничівської селищної ради.

Ерцгаузен — громада в Німеччині, підпорядковується адміністративному округу Дармштадт та входить до складу району Дармштадт-Дібург. Площа — 7,4 км2. Населення становить 7735 осіб.

“Говорили про Україну та війну на Сході. Гості із захопленням сприйняли нашу позицію щодо вступу у Європейський Союз. Вони зрозуміли, що ми справді бачимо себе в Європі. Семеро членів делегації ознайомилися з ситуацією в нашому регіоні, відвідали ряд закладів. Ми будемо співпрацювати”, – розповів селищний голова Іванич Федір Войтюк.

Як відомо, благодійний фонд «Незабудка»  тісно співпрацює з волонтерами з Німеччини, які привозять у Іваничівський район гуманітарну допомогу. Діти завжди отримують щедрі подарунки від німецьких благодійників. Благодійна організація уже не перший рік займається малозабезпеченими дітьми та молоддю, меценати допомогли збудувати соціальний будинок для дітей та молоді у смт. Іваничі,  вони сприяють коштами для лікування дітей та опікуються садочками, школами та лікарнями тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа