<

“Мене не звільняли з посади голови Іваничівської районної організації ВО “Батьківщина”. Я пішов сам”, – Юрій Мазурок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 20.09.2017 / Іваничі / /
Перегляди
112
/ Коментарі відсутні

Заступник голови Іваничівської райради Юрій Мазурок спростував інформацію про своє звільнення з посади голови районної організації ВО “Батьківщина”.

Екс-голова іваничівської “Батьківщини” Юрій Мазурок зауважив, що не був звільнений через кадрові зміни, натомість ще навесні подав заяву та відмовився від посади. Сталося це після виборів у громадах, де представники його політичної сили не набрали достатньої кількості голосів.

Про це Юрій Мазурок розповів “БУГу” 20-го вересня.

Нагадаємо, що 6-го вересня виконувати обов’язки керівника організації призначено директора Іваничівської школи-інтернату Людмилу Лазаренко-Штикало.

“Як керівник осередку партії відчув відповідальність за те, що програли вибори до громад у Поромові та Литовежі. У таких випадках подають у відставку. Відтак, на засіданні обласного бюро я встав і сказав, що в силу цих обставин та через проблеми зі здоров’ям не можу бути керівником організації. Проте навіть тоді мене не звільнили.

Питання заміни керівника обговорювали і на районному бюро, розглядаючи 2-х кандидатів на цю посаду – Миколу Мельника та Петра Мазурука. Зрештою, обрали Мазурука, проте його кандидатуру в області так і не затвердили. А нещодавно почали піднімати питання, чи будемо співпрацювати з Лазаренко. За призначенням президії партії у Києві вона стала керівником, але це вже інша історія”, – розповів Юрій Мазурок.

Як він поінформував, районне бюро не підтримало призначення Лазаренко керівником районної організації “Батьківщини”.

“Всі члени бюро у присутності Олійника проголосували категорично проти цього”, – підсумував заступник голови райради.

На фото – Юрій Мазурок




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця