<

Мартинюка офіційно призначили начальником Іваничівського відділення поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 7.03.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
170
/ коментарі 3

6-го березня представили начальника Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області. Ним став Вячеслав Мартинюк, який до цього часу тимчасово виконував обов’язки керівника цього ж відділення поліції.

Про це інформують на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбук.

Представляти Вячеслава Мартинюка до Іванич приїхав заступник начальника ГУНП у Волинській області полковник поліції Сергій Козак, який відзначив, що Іваничівське відділення поліції працює на забезпечення прав і свобод громадян, протидії злочинності та підтримання публічного порядку та безпеки на належному рівні.

Окремо представник обласної поліції зупинився на реалізації на території ОТГ району проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Серед інших на представлені були присутні голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожник, голова Іваничівської ОТГ Федір Войтюк, т.в.о. голови Іваничівської РДА Людмила Войтович, військовий комісар Іваничівського РВК Олександр Кондисюк, представники засобів масової інформації.




коментарів: 3
  1. О він і розведе корупцію.Це повний деградат в поліції.Підприємці готовте грошинята йому.

  2. це начальник ??) , це ж взяточник ужас !!! за бабкі діло відкриє, за бабки і закриє.. за бабло порішаєш любі питання !!
    кароче не винні будуть сидіти, а винні будуть гуляти.

  3. Я розумію так,що ці слова”Представляти Вячеслава Мартинюка до Іванич приїхав заступник начальника ГУНП у Волинській області полковник поліції Сергій Козак, який відзначив, що Іваничівське відділення поліції працює на забезпечення прав і свобод громадян, протидії злочинності та підтримання публічного порядку та безпеки на належному рівні.”,а на сьогодні ,”дякуючи” новому начальнику буде квітуче беззаконня.Пан Аваков знає про це? Можу зробити цю особу знаменитим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер