<

Маленькі парафіяни Пантелеймонівського храму ПЦУ привітали жителів Іванич з Великоднем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 18.04.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
1391
/ Коментарі відсутні

Віряни Іваничівської громади продовжують святкувати Світле Христове Воскресіння. 17-го квітня жителів селища привітали маленькі прихожани Пантелеймонівського храму ПЦУ.

Після святкової літургії, яку провів отець Ярослав, діти віршованими рядками привітали всіх присутніх із величним святом. Вони наголосили, що день символізує перемогу над силами темряви, добра над злом, життя над смертю. А тому, на їх думку, в Україну неодмінно повернеться мир і наша країна обов’язково переможе підступного ворога.

Маленькі прихожани зауважили, що зараз, коли українці живуть в умовах воєнного часу та чинять героїчний спротив російській агресії, всім дуже потрібна надія. Саме тому, за їхніми словами, важливо, попри війну, відсвяткувати Великдень.

Також дітки подякували воїнам-захисникам, завдяки яким змогли спокійно зустріти це величне свято, і у своїх щирих молитвах попросили в Бога мирного і чистого неба для неньки України.

Своїми великоднім привітанням діти потішили парафіян, побажавши всім в міцному здоров’ї, мирі та злагоді дочекатись Пасхи у наступному році.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа