<

“Литовезька ОТГ матиме європейські дороги”, – перший заступник голови Волинської обласної ради Пирожик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 6.12.2016 / Іваничі / , , , /
Перегляди
6
/ коментарів 12

Дороги у новоствореній Литовезькій ОТГ збудують за кошти Євросоюзу спільно з поляками. 

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Як стало відомо, сільський голова села Литовеж, що у Іваничівському районі, Іван Іванчук підписав партнерську угоду з бурмістром Заблудова Адамом Томанеком.

15400428_1259039980785308_9167987559486206970_n

У рамках транскордонноного проекту “Польща-Білорусь-Україна” угода дасть можливість отримати на будівництво місцевих доріг до 2,5 мільйона євро, – повідомляє Олександр Пирожик.

Очільник Литовезької сільської ради Іван Іванчук давно налагодив співпрацю з керівниками гміни Мірче у Польщі. Голова сільради раніше розповідав про роботу над спільним проектом з покращення якості, будівництва доріг з української сторони та стадіонів зі сторони поляків.

Сільський голова каже, що поляки до об’єднання громад відносяться позитивно, адже вони вже через це пройшли, хоч такий процес в Польщі триває до цих пір. В Литовежі працює громадська організація «Розвиток» районного значення, яка займається питаннями транскордонного співробітництва.

Потенційний кандидат на голову Литовезької ОТГ Іван Іванчук зауважив, що давно домовився з партнерами із Польщі про співпрацю, відтак, і за рахунок цього громада здатна сама себе забезпечувати.

Фото з мережі Фейсбук.




коментарів: 12
  1. Ой люди…поляки давно приіздили,але чогось тільки тепер Іванчук почав на кожному закутку про це говорити. Чого ж не розказував цього людям раніше???

  2. По перше: Іванчук не є юридичною особою,відтак договори чи угоди чи т.п. заключати не може. Договори має право заключати Литовежська сільська рада чи Іваничівська районна. По друге:хто бачив цю угоду??? Може шановний пан Іванчук оприлюднить іі,хоча б на просторах інтернету??? І по третє: шановні,скільки іще ми з Вами буде вестися на брехню???

    • Шанновний “Я”, іменно так, угоди заключені по між Литовежською сільською радою та Гмінами і державними органами влади РП, які необхідні для можливості участі у європейських і міждународних програмах фінансування для розвитку громад і територій. Європа вкладає в розвиток свідомих громад досить великі кошти, прикладом цьго є перехід Угринів , дбудівництво доріг у польщіза кошти єврограндів, Зайдіть в інтернет https://www.reee.org.ua/en наберіть Польща – Білорусь-Україна https://www.facebook.com/sbizclub/posts/349229265412996 подивіться скільки грошей готові надати на вирішення нагальних проблем. Обовязкова умова для цьго, міжнародні договори співпраці, які Іванчук будучи сільським головою заключив і від тепер громада має реальні шанси прийняти участь у розіграші ,Іванчук може цим пишатися, це не легко , попробуйте самі організуваити таку угоду і виложіть її в інтернет , в Литовежа вони є і це заслуга Іванчука.

      • Так не не треба вводити людей в оману…з вашоі відповіді стає зрозумілим те що Литовеж лише МАЄ МОЖЛИВІСТЬ УЧАСТІ В РОЗІГРАШІ ДЛЯ отримання гранду для будівництва доріг а не для отримання реальних грошей на будівництво та ремонт. Можливість участі в розіграші це ще не реальна перемога і не те чим можна пишатися і вихвалятися. Отже здобутків в пана Іванчука поки що нуль. Не обманюйте людей …а то знову чергова брехня.

        • “Так не не треба вводити людей в оману…” Для того щоб мати можливість прийняти участь у розіграші грантів Іванчук зробив і робить все, а ви бачу чекаєте щоб хтось , “добрий дядечко” , прийшов і зробив а “Я” полежу на дівані і по обливаю брудом тих хто робить і працює , критикувати краще і легше ніж щось робити.

          • Особисто я нічого не від кого не чекаю,ніхто і ніколи нічого за мене не робив…але вірити в те чого ніхто не бачив за період правління Іванчука(а саме реальноі роботи з позитивним результатом,та зацікавленості сільського голови в проблемах своіх односельчан)видається мені безглуздим,до того ж,всі знають ЯК він працював,(не хочу лити брудом бо люди тут і так все сказали)

  3. Хто чув про громадську організацію “Розвиток”??? В Литовежі???? Хто є членами цього “Розвитку”??? Піар перед виборами і не більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер