<

Ловив рибу сітками: у Павлівській громаді виявили рибалку-порушника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:42 | 26.10.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
480
/ 1 коментар

З 17-го по 24-те жовтня інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 10 порушень природоохоронного законодавства. Серед них порушення на водоймі у Павлівській громаді.

На озері “Павлівське” однойменної громади у рибалки вилучили 8 заборонених сітних знарядь лову, пише патруль у фейсбуці.

Порушення зафіксовані також на:

  • Заплава річки Стир в урочищі Чебені Рожищенської громади Луцького району. В ході обстеження водойми виявлено безгосподарське майно: 2 сітні знаряддя лову, загальною довжиною 50 метрів. Рибу з сіток повернено у водне середовище, чим попереджено збитків на суму 4 726 грн.
  • Водний об’єкт, поблизу села Мирнів Горохівської громади Луцького району. Складено протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.
  • Водний об’єкт, поблизу села Скірче Торчинської громади Луцького району. Порушник ловив рибу сітним знаряддям лову.
  • Турське водосховище, поблизу с. Тур Заболотівської громади Ковельського району. Житель села Заліси здійснював вилов риби з дерев’яного човна сіткою.
  • Річка Турія, поблизу с. Бузаки Камінь-Каширської громади Камінь-Каширського району. Складено 2 постанови за ч.3 ст. 85 КУпАП за вилов водних біоресурсів з незареєстрованих плавзасобів.
  • Озеро Віно, поблизу с. Троянівка Маневицької громади Камінь-Каширського району. Викрито  порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП (знаходження поблизу водойми з сухою сіткою).

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства. В іншому випадку на рибних мародерів чекає покарання – від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер