<

Круглий стіл за участю голови Іваничівської РДА стосовно розвитку малих громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 12.03.2015 / Іваничі / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

11 березня голова районної державної адміністрації Федір Войтюк взяв участь в засіданні «круглого столу» з питань можливостей розвитку малих громад в умовах децентралізації влади, яке провів перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев.

Зі вступним словом виступили перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев та заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, – Іваничівська РДА

Доктор політичних наук, професор кафедри політології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Валентин Малиновський говорив про громаду в умовах децентралізації, а саме про принцип субсидіарності – наближення якісних послуг до громадян.

Про фінансові аспекти добровільного об’єднання територіальних громад доповідав директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

Голова Всеукраїнської Асоціації сприяння самоорганізації населення Андрій Крупникінформував про органи самоорганізації населення, їх роль та умови діяльності.

Про механізми впливу громадян на владу в умовах децентралізації говорив депутат Луцької міської ради Андрій Осипов.

Голова Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк піднімала питання об’єднання співласників багатоквартирних будинків в умовах реформ.

Також присутні обговорили питання викликів та ризиків для влади і громади у процесі трансформації та окреслили першочергові дії щодо впровадження позитивних змін в малих громадах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер