<

Красуня БУГу: інженерка Держземкадастру з Іванич Олеся Халімон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 26.01.2022 / Іваничі, Таблоїд / /
Перегляди
7316
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 35-річною жителькою селища Іваничі Олесею Халімон.

Дівчина працює інженером в Іваничівському районному виробничому відділі Волинської регіональної філії ДП «Центр ДЗК». Олеся веде активний спосіб життя і має декілька хобі. Серед них – фотографія.

“Мені здається, що з камерою я б не розлучалася. Для мене – це спосіб релаксації. Фотографія допомагає мені забути мої турботи і бачити красу в повсякденному житті. Я не професійний фотограф, я лише хочу побачити світ під іншим кутом. Тому і багато подорожую”, – розповідає красуня.

У позаробочий час Олеся співпрацює з власницею місцевого магазину одягу й виступає у ролі моделі. Проводять фотосесії та прямі ефіри.

“Любов до камери й здружила мене з нашою місцевою підприємицею Оленою Годунко в рекламі одягу. Будь-яка втома після робочого дня чи у вихідний перекреслюється бажанням позувати перед камерою”, – додає вона.

Олеся – мегапозитивна і завжди усміхнена. А ще старається «заразити» цим позитивом інших. Розповідаючи про свої життєві правила, наголошує, що завжди головне залишатися Людиною!

“Хочеш змінити світ – почни з себе. Люблю щирих, добрих і вірних людей, у яких болить серце за інших (дякую мамі за те, що передала мені такі риси)”, – ділиться дівчина.

Саме це кредо надихнуло Олесю на організацію щорічної благодійної акції «Подаруй дитині радість». Разом із родиною, друзями та небайдужими жителями напередодні свята Миколая збирають подарунки для діток-сиріт чи діток із неблагополучних сімей.

“Приємно, що в нас час є такі люди, в яких болить серце не лише за своїх дітей, а й за інших. Ми не можемо замінити їм тата чи маму, але можемо подарувати посмішку та щасливі миті!”

Щодо догляду за собою, спершу жартує:

“Менше часу біля дзеркала – більше в роботі! Кажуть гарна та, яка одягнена в щастя. Тому дякую своєму чоловікові за можливість бути щасливою!”

У догляді за собою дівчина радить сформувати звичку приділяти собі по 3 хвилини 2 рази на день, але кожного дня, ніж 2 години – але раз на місяць.

На запитання про поради для інших дівчат, Олеся відповідає:

“Прокидайтеся з гарним настроєм, будьте сміливими, не заздріть! Рухайтеся лише вперед, частіше посміхайтесь і пам‘ятайте – ніяка зовнішня краса не затьмарить красу душі

Не приклеюйте на себе ярлик «Я така гарна і цього досить». Розвивайтесь і працюйте над собою кожен день!”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер