<

Контрабандисти в Іваничівському районі намагались переправити до Польщі 5 500 пачок цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 1.07.2019 / Іваничі / /
Перегляди
15
/ коментарі 3

Прикордонники від відділення «Морозовичі», що в Іваничівському районі виявили контрабандистів, які при спробі затримання втекли. По собі «пачкарі» залишили 11 ящиків з 5 500 пачками сигарет, які хотіли переправити через кордон до Польщі.

Прикордонний наряд від відділення «Морозовичі», під час несення служби спостерігав, як група осіб з пакунками рухалась у напрямку українсько-польського кордону, – інформує Держприкордонслужба України.

Щоб припинити правопорушення, прикордонники Львівського загону здійснили попереджувальний постріл, після якого порушники вдалися до втечі в тил України, залишивши пакунки та спеціально виготовлені лавки для подолання контрольно-слідової смуги.

Перевіривши місцевість біля кордону, правоохоронці виявили 11 ящиків з 5 500 пачками сигарет, які правопорушники намагались переправити через кордон до сусідньої Польщі.

Сигарети прикордонники вилучили. Заходи щодо встановлення причетних до протиправної діяльності осіб тривають.




коментарів: 3
  1. Сумно.В українських прикордонників слабка фізична підготовка.Висновок:-кожен день 10км в повній амуніції і бігом.Історія:-В радянські часи,на цій же затаві,прикордонники могли лося,чи дикого кабана догнати.І на сусідній(заставі Лопатіна)теж і т.д.

  2. Щож там їх шукати, взяли відбитки пальців на упаковках чи скотчові, на одного вийшли за остальных розкаже.

  3. Чому мій коментар пропав з вашого сайту як я написав що відбитки на скотчові взяти можуть і всіх найти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер