<

Конкурс мікрогрантів від фонду «Прибужжя» «Крок на зустріч» оголосив про початок ІІ етапу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 3.06.2016 / Іваничі, Володимир, Любомль /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Фонд розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя» оголошує конкурс мікрогрантів «Крок на зустріч».

Ціль грантового конкурсу: сприяти самоорганізації місцевих громад Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

Учасники конкурсу: громадські організації, заклади культури та освіти, соціальні служби, ініціативні групи громадян, органи місцевого самоврядування, які знаходяться на території Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів а також міст Нововолинська та Володимира-Волинського.

Пріорітети

Для Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів:

1. Запровадження енергозбереження в закладах освіти, охорони здоров’я та культури (встановлення енергозберігаючих вікон, дверей та котлів);

2. Перетворення закладів культури та освіти на осередки громадської активності, які щомісяця надаватимуть соціокультурні послуги пенсіонерам, молоді, працюючим. Розширення послуг населенню;

3. Допомога сільським та селищним радам у вирішенні комунальних проблем населених пунктів (вуличне освітлення, обрізка дерев, упорядкування кладовищ, ремонт доріг, реконструкція інженерних систем, благоустрій, завезення породи, грейдерування); організація очищення від несанкціонованих смітників водойм, доріг, лісів; облаштування місць змістовного проведення дозвілля, та проведення масових заходів;

4. Встановлення дитячих та спортивних майданчиків;

5. Сприяння у проведенні свят сіл, селищ в районах;

6. Вирішення актуальних проблем, що турбують мешканців території Прибужжя.

Для міст Нововолинськ та Володимир-Волинський:

1. Підтримка ОСББ та ініціативних груп:

– заходи з енергозбереження в ОСББ: встановлення лічильників обліку теплової енергії, утеплення під’їздів, комунікацій в підвалах;

– благоустрою в будинках та прибудинкових територій

– влаштування внутріквартального освітлення та прибудинкових територій

1. Дитячі та спортивні майданчики: реновація, ремонт існуючих; встановлення нових.

1. Покращення доступності в районах приватної самозабудови: підсипка породою вулиць та грейдерування вулиць, відновлення вуличного освітлення, освітлення пішохідних переходів

1. Допомога організаціям учасників/ветеранів АТО

1. Підтримка волонтерських ініціатив та благодійних акцій

1. Безпечне місто: встановлення камер енергозбереження, освітлення місць загально користування, розробка систем швидкого оповіщення населення та відповідних органів.

Максимальний розмір мінігранту: 20 000 грн.

Організація чи ініціативна група, що звертається із запитом до Фонду повинна забезпечити не менше 30% бюджету проекту власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасниками проекту. В окремих випадках Фонд розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя» надаватиме допомогу не лише коштами, а також шляхом покриття окремих витрат товарами чи послугами, наданими партнерами Фонду на безоплатній основі.

В рамках відкритого конкурсу не передбачена підтримка проектів, направлених на отримання прибутків, діяльність політичних інститутів, не фінансується заробітна плата.

Передбачається проведення кілька етапів відбору проектних заявок.

Прийом заявок – з 01 червня до 21 червня 2016 року (до 18:00) Реалізація заходів – протягом 2 місяців з дня підписання угоди про реалізацію мінігранту 2016 року Оголошення результатів конкурсу – 1 липня 2016 року.

Пропозиція на отримання гранту від Фонду розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя» може бути направлена:

– відправленою електронною поштою: fond.bug@gmail.com

– заповнена google form

– особисто принесеною чи надіслано до офісу Фонду в м. Нововолинськ, вул Нововолинська 51, корп. 2, БФ «Прибужжя»

Повний пакет документів, положення та аплікаційну форму ви можете отримати на сайті:

Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» – fpb.org.ua

Пакет конкурсних документів має містити:
– заповнену проектну заявку відповідної форми;
– бюджет проекту;
– додатки;
– стислий опис власного досвіду організації, або ініціативної групи.

Розгляд пропозицій здійснюється незалежною комісією експертів.

Пропозиції (проекти), отримані Фондом розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя», не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду. При подачі проекту Фонд розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя» підтверджує його отримання присвоєнням спеціального номера проекту, який повідомляється керівнику проекту.

Про позитивний розгляд проекту (пропозиції) Фонд розвитку Ігоря Гузя «Прибужжя» повідомляє письмово чи листом на електронну адресу та призначає дату підписання договору після попереднього інструктажу стосовно звітності за виконання проекту.

За консультаціями можна звертатися до: Філіпенко Віри 098 99 56 287 або Карпуса Бориса, 097 255 1999, або на електронну пошут fond.bug@gmail.com

Зверніть увагу!

– Проектні пропозиції з додатками слід подати у 2 примірниках (1 оригінал та 1 копія). Або електронна версія заповненої аплікаційної форми (у форматі .doc) та додатків (у форматі .doc або .pdf).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер